Navarra: Un hoţ român, mort "în timpul serviciului"

Navarra: Un hoţ român, mort

Fierul din ferma de porci le-a făcut cu ochiul hoţilor români Foto: traxco.es

Bărbatul, împreună cu alţi doi complici, se afla la furat fier dintr-o fermă de porci părăsită, când acoperişul acesteia a cedat, căzând pe ei. Un al doilea român a suferit răni grave.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un bărbat, în vârstă de 33 de ani şi naţionalitate română, rezident în Azagra (Navarra), a murit ieri, când încerca, împreună cu alţi doi bărbaţi, să fure piese metalice dintr-o fermă de porci abandonată din Artajona, după ce a căzut acoperişul clădirii pe el, scrie Cope.

Accidentul s-a petrecut în jurul amiezii, când cele trei persoane, toate de naţionalitate română, se aflau în interiorul fermei de porci, situată pe drumul dintre Artajona şi Larraga (Navarra). Se pare că, încercând să taie nişte tiranţi metalici care sprijineau tavanul fermei abandonate, acoperişul a cedat şi a căzut peste ei.

Un al doilea hoţ, internat la Urgenţe cu leziuni grave

Unul dintre bărbaţi a murit pe loc, altul a suferit răni grave, fiind internat acum la Urgenţe, iar al treilea a suferit doar leziuni uşoare.

Conform poliţiştilor care investighează faptele, cei trei furau de mai multe zile din ferma părăsită, dat fiind că se afla o cantitate mare de fier în interiorul acesteia. Bărbatul care a suferit răni uşoare a dat declaraţii ieri la sediul Gărzii Civile din Tafalla şi a fost arestat.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările