FOTO Tabără militară pentru copii în Ungaria: îmbrăcăminte de camuflaj, jocuri de război şi disciplină

FOTO Tabără militară
pentru copii în Ungaria: îmbrăcăminte de camuflaj, jocuri de război şi
disciplină

Tabara militara copii Ungaria FOTO TOBE Gallery via Daily Mail

În fiecare vară, copii maghiari se adună în sălbăticia Ungariei pentru a învăţa cum să folosească arme de foc, la o tabără de vară unde se predau tehnici de supravieţuire şi se cultivă patriotismul şi disciplina.

Tabăra pentru băieţi şi fete cu vârste cuprinse între 10 şi 18 ani implică trezirea în zorii zile, mulţi kilometri parcurşi în drumeţii, paradă muilitară, statul în poziţie de drepţi şi folosirea unor replici de arme de asalt.
 
 
La sfârşitul taberelor care durează o săptămână, copiii participă la jocuri de război în pădure şi stau în corturi. Ei sunt organizaţi în escadrile de câte 40 şi sunt sub comanda ofiţerilor lor – care, la rândul lor, sunt copii.
 
 
În timpul săptămânii, copiii poartă uniforme din Primul şi cel de-Al Doilea Război Mondial, în aminirea veteranilor Ungariei şi îngrijesc cimitire militare din diferite sate, unde sunt găzduiţi de localnici.
 
 
„Honvedsuli” a fost înfiinţată în 2011 şi urmăreşte să-i înveţe pe copii disciplina militară, respectul şi mândria naţionalistă.
 
 
Deşi organizaţia nu are afiliere politică, verva sa patriotică vine într-un context în care ţara lui Viktor Orban se izolează din ce în ce mai multe de Uniunea Europeană, prin abordarea sa de dreapta.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: