Copiii salvaţi din peştera din Thailanda se retrag într-o mănăstire budistă

Copiii salvaţi din peştera din Thailanda se retrag într-o mănăstire budistă

Copiii salvaţi din peşteră la templul budist Phra That Doi Wao  FOTO AFP

Copiii salvaţi după mari eforturi dintr-o grotă din Thailanda se retrag într-o mănăstire budistă, în semn de omagiu pentru scafandrul care a murit în timpul operaţiunilor de salvare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cei 12 copii şi antrenorul lor de fotbal salvaţi dintr-o peşteră din Thailanda la capătul unei operaţiuni periculoase se vor ruga timp de nouă zile într-o mănăstire budistă. Ei au participat deja la o ceremonie de iniţiere.

„E ceva ce ne-am dorit să facem încă din momentul salvării din grotă“, a spus mama unuia dintre copii, care a asistat la ceremonia organizată în templul Phra That Doi Wao din provincia Mae Sai, în nordul Thailandei.

Ei vor să omagieze astfel moartea scafandrului fost membru al Marinei Thailandei care a murit în timpul operaţiunilor de salvare după ce a rămas fără aer într-una dintre porţiunile inundate.

Cei 12 copii, care fac parte din echipa de fotbal „Mistreţii“, şi antrenorul lor au rămas blocaţi timp de 18 zile în grotă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările