VIDEO Încă un show culinar la Pro TV: „Hell’s Kitchen“

VIDEO Încă un show culinar la
Pro TV: „Hell’s Kitchen“

Gordon Ramsay a prezentat ediţia din Marea Britanie a show-ului „Hell’s Kitchen“ FOTO Getty Images

După succesul de audienţă înregistrat cu „Masterchef“, Pro TV aduce în premieră în România încă un format internaţional de succes, „Hell’s Kitchen“, informează postul. Primul sezon va fi lansat anul acesta şi va avea 15 episoade.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Hell’s Kitchen“ este o competiţie culinară spectaculoasă, dedicată bucătarilor profesionşti, ce are ca miză titlul de chef al unui restaurant de top.

Show-ul se bucură de un mare succes internaţional. Formatul este dedicat bucătarilor profesionişti care, sub îndrumarea şi observaţia unui singur chef exigent, sunt supuşi unor probe culinare de foc. 

După un şir de eliminări şi întreceri spectaculoase în bucătăria profesionistă, un singur bucătar va fi desemnat câştigător şi va deveni astfel bucătar şef într-un restaurant de top. Lansat în Marea Britanie, acolo unde este prezentat de celebrul chef Gordon Ramsay, formatul „Hell’s Kitchen“ este în prezent produs în 10 ţări, printre care Statele Unite, Rusia şi Ucraina.   

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: