Simona Halep, invitată la emisiunea „După 20 de ani“, la Pro TV

Simona Halep, invitată la emisiunea „După 20 de ani“, la Pro TV

Simona Halep vorbeşte despre cele mai importante finale de până acum, despre familie şi despre dragoste uriaşă pentru sport, în cadrul emisiunii „După 20 de ani“ FOTO Pro TV

Simona Halep este invitata emisiunii „După 20 de ani“, de la Pro TV, duminică, de la ora 10:00. Jucătoarea de tenis va vorbi în companiei lui Cristian Leonte despre dragostea pentru sport, despre planurile de viitor, atât personale, cât şi profesionale, dar şi despre cele mai importante victorii ale sale. Prezentatorul emisiunii s-a declarat plăcut surprins de sensibilitatea şi modestia acesteia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Duminică, de la ora 10:00, Cristian Leonte va sta de vorbă cu Simona Halep - campioana României, sportivul anului şi omul momentului - despre tenis, experienţa turneului de la Singapore, dar şi despre ce îşi doreşte aceasta de la viaţă.

Simona Halep a reuşit să ajungă pe cele mai înalte culmi ale tenisului la nivel internaţional prin multă muncă şi sacrificii. În curând se pregăteşte să aniverseze 20 de ani de când este pe terenul de tenis, iar acest lucru se vede în performanţa pe care a atins-o. Ea a câştigat şapte titluri WTA, iar anul acesta a jucat două mari finale: în cadrul Grand Slam-ului de la Roland Garros, împotriva Mariei Sharapova, şi la Turneul Campioanelor de la Singapore, unde a obţinut o victorie în faţa Serenei Williams. Munca continuă şi efortul susţinut se regăsesc în rezultatele sale: anul acesta sportiva s-a clasat pe locul trei în lume.

„Nu am avut emoţii, nu aveam nimic de pierdut. Am luptat pentru fiecare punct. Cred că am surprins-o pe Serena, fiind foarte motivată să câştig“, a declarat Simona Halep despre meciul câştigat în faţa Serenei Williams.

Simona Halep, în dialog cu Cristian Leonte FOTO Pro TV

„«Am emotii», mi-a spus Simona Halep chiar înainte să începem emisiunea. Ca înainte de fiecare meci, aveam să aflu câteva minute mai târziu. A fost directă, deschisă, mi-a povestit despre victorii, despre ce a făcut-o să piardă una dintre cele mai importante finale de până acum, despre familie, cea prezentă şi cea pe care şi-o doreşte. Am descoperit o jucătoare de tenis de nivel mondial cu o dragoste uriaşă pentru sport, un om puternic, o femeie sensibilă. Am vorbit despre copii, sacrificii şi vacanţe imposibile. Despre adversare, antrenori, România din suflet şi acasă, totul cu un zâmbet care o trimite direct în finala inimilor noastre. Mulţumesc, Simona Halep“, a spus şi Cristian Leonte despre discuţia cu Simona.

Cristian Leonte, plăcut impresionat de sensibilitatea şi modestia jucătoarei de tenis FOTO Pro TV

Pentru anul care urmează Simona şi-a stabilit deja priorităţile, setându-şi ţelurile pentru care doreşte să lupte pe teren. Descoperă duminică, de la ora 10:00, la Pro TV, care sunt acestea, dar şi multe alte lucruri despre Simona Halep, sportiva modestă care nu uită niciodată să fie om înainte de a fi jucător de tenis.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările