Sezonul 3 „Insula iubirii“ debutează în luna mai la Antena 1: cupluri din România, Franţa şi SUA îşi testează relaţia în reality-show

Sezonul 3 „Insula iubirii“ debutează în luna mai la Antena 1: cupluri din România, Franţa şi SUA îşi testează relaţia în reality-show

Radu Vâlcan testează noi cupluri în noul sezon al emisiunii FOTO Antena 1

Antena 1 urmează să difuzeze al treilea sezon al reality-show-ului „Temptation Island - Insula iubirii“, în luna mai. În acest nou sezon s-au înscris nu doar cupluri din România, ci şi din ţări precum Franţa, SUA sau Malaezia.

Cel de-al treilea sezon al celui mai fierbinte reality show din această primăvară, „Temptation Island - Insula iubirii“, va debuta la Antena 1 luni, 8 mai. Noul sezon va aduce telespectatorilor noi poveşti de viaţă, noi ispite şi situaţii complet neaşteptate şi nemaintâlnite în sezoanele anterioare.

Cinci cupluri din cele 2.176 înscrise la casting îşi testează relaţia în noul sezon al reality show-ului „Temptation Island - Insula iubirii“. Cu atât mai spectaculos este faptul că pentru acest sezon s-au înscris concurenţi nu numai din România, ci şi din Anglia, Franţa, Italia, Spania, SUA sau Malaezia, cupluri mixte în care un partener este român şi care, urmărind emisiunea, şi-au dorit să se redescopere în Thailanda. 

Pe parcursul a 20 de zile de filmare concurenţii şi ispitele au fost filmaţi 24 de ore din 24 cu mai multe tipuri de camere de luat de vederi, printre care 10 camere mobile, 2 aparate foto, 1 dronă, 10 camere de supraveghere. Descoperirile pe care le vor face concurenţii despre ei înşişi sau partenerii lor îi vor lua prin surprindere şi-i vor pune în faţa unor situaţii greu de gestionat.

Acest sezon se anunţă unul diferit de cele de până acum, după cum spune şi Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii. „Filmarile au fost la fel de grele şi lungi ca şi cele din sezoanele trecute. Însă veţi vedea foarte multe poveşti, cu multe întorsături de situaţie şi întâmplări neaşteptate. Va fi un sezon altfel decât până acum, după părerea mea şi mai intens decât primele două“, precizează Radu. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: