Serialul „Aventuri în Casa Morţii“ reînvie după 20 de ani: The Crypt Keeper nu mai apare în viitoarea serie VIDEO

Serialul „Aventuri
în Casa Morţii“ reînvie după 20 de ani: The Crypt Keeper nu mai apare în viitoarea serie VIDEO

Scheletul The Crypt Keeper, care deschidea şi încheia episoadele serialului, va fi înlocuit cu un altul FOTO Arhivă

Celebrul serial „Tales from the Crypt/ Aventuri în Casa Morţii“ va beneficia de un sezon, la 20 de ani de la terminarea seriei. Scheletul The Crypt Keeper, care deschidea şi încheia fiecare episod al serialului, urmează să fie înlocuit de altul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Televiziunea TNT a aprobat realizarea a zece episoade ale seriei horror, inspirate din benzile desenate cu acelaşi nume, realizate de EC Comics în anii `40 - `50, scrie AdWeek, citat de paginademedia.ro. Pentru noua serie, TNT a solicitat ajutorul regizorului de origine indiană M. Night Shyamalan. Serialul va avea şi o serie de schimbări. Cea mai importantă dintre acestea este că scheletul The Crypt Keeper, care deschidea şi încheia episoadele serialului, va fi înlocuit cu un altul. Pentru moment, TNT nu a dat mai multe detalii despre viitoarele „Aventuri din Casa Morţii“.

Noua serie „Aventuri din Casa Morţii“ va fi difuzată de anul viitor. Varianta originală a serialului a fost lansată la HBO în 1989 şi a avut şapte sezoane, până în 1996.

Povestioare de câte o jumătate de oră construite pe teme precum groaza, magia neagră, subiectele ştiinţifico-fantastice, întorsăturile de situaţie, prezentate de o păpuşă sinistră cunoscută ca The Crypt Keeper. Serialul reprezintă o reuşită antologie aflată undeva între „Zona Crepusculară“ şi horror-ul modern, arată cinemagia.ro care era desfăşurătorul serialului. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: