Schimbări în formatul „Chefi la cuţite“: au început filmările pentru un sezon special

Schimbări în formatul „Chefi la cuţite“: au început filmările pentru un sezon special

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu FOTO Antena 1

Show-ul culinar „Chefi la cuţite“ vine cu un nou sezon, unul special, anunţă producătorii. Membrii juriului, Sorin Bontea (49 de ani), Florin Dumitrescu (32 de ani) şi Cătălin Scărlătescu (47 de ani), au început filmările pentru noul format, „Familii la cuţite“, care va avea premiera primăvara aceasta.

Chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu s-au reunit pe platourile de filmare pentru un sezon special – „Familii la cuţite“.

Timp de şase sezoane, etapa jurizărilor pe nevăzute a surprins prin prezenţa unor personaje diverse, de la bucătari profesionişti, gospodine pricepute, copii talentaţi până la vedete pasionate de gătit. 

De aceea, sezonul special „Familii la cuţite“ va aduce în arena culinară echipe complete, gata formate din membrii unor familii ce vor să demonstreze că pot condimenta competiţia. Acestea vor trece, ca şi până acum, printr-o perioadă de audiţii şi una de battle-uri „la cuţite“, iar la final, doar una va fi declarată câştigătoare. Elementul-surpriză al noului sezon va da şansa şi unor vedete cunoscute să lupte alături de cei dragi la bancul de lucru, într-o cu totul altă postură decât cea în care au fost văzute până acum.

Chefii vor fi puşi faţă în faţă cu o decizie foarte importantă, aceea de a-şi alege fiecare cele mai bune trei familii, alături de care să aibă o şansă la premiul cel mare. Astfel, lupta culinară se va da şi între membrii juriului, care vor fi dornici să îşi adauge în palmares încă o finală câştigată. Aşa se face că chefii au început mica lor dispută încă din prima zi de filmare, pentru că nu se pot hotărî asupra unui lucru: dacă „Familii la cuţite“ poate fi luat sau nu în considerare ca o victorie completă. 

„Eu cu Bontea am decis că îl vom lăsa pe Scărlătescu să câştige, măcar sezonul acesta“, a spus chef Dumitrescu. 

„Dacă va câştiga unul dintre ei doi, se pune. Dacă intervine hazardul şi, Doamne fereşte, voi câştiga eu, nu se pune nicăieri! E discriminare“, a adăugat chef Scărlătescu amuzat.

„Abia aşteptam să începem filmările, dar am impresia că nici nu am plecat din platou. Petrecem atât de mult timp aici încât zici că suntem acasă. Începem să nu mai facem diferenţa. Ne şi place ceea ce facem, iar atunci când câştig îmi place şi mai mult“, a mărturisit chef Bontea entuziasmat. 

„Eu vă mărturisesc că cel mai dor mi-a fost de Gina. Bontea şi Dumitrescu vor începe iar alianţele împotriva mea, cât de curând“, a adăugat chef Scărlătescu. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările