VIDEO „Mondenii“ au dat replica farfuriilor sparte de la „MasterChef“. Invitaţi speciali, Florin Călinescu şi Loredana

„Mondenii“ dau replica farfuriilor sparte de la „MasterChef“. Invitaţi speciali, Florin Călinescu şi Loredana

Mondenii au pregătit, marţi seară, o nouă ediţie live, la Prima TV şi pe adevarul.ro, în care i-au avut invitaţi speciali pe Florin Călinescu şi pe Loredana Groza. Totodată, inspiraţi de emisiunea culinară în care chefii aruncă mâncarea la gunoi, actorii de la Prima TV s-au deghizat în Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea şi Florin Dumitrescu pentru un „MasterChef“ la domiciliu.

Ştiri pe aceeaşi temă

După ce le-au imitat pe Elena Udrea, Eba şi Iulia Albu, protagoniştii mondeni pun în scenă alte roluri mediatizate. Actorii au adoptat atitudinea celor trei bucătari profesionişti de la Pro TV şi l-au pus pe un tânăr într-o situaţie mai mult decât dificilă, atunci când s-au instalat în bucătăria lui.

Băiatul a fost pe punctul de face infarct în toiul nopţii, când, buimac de somn şi înfometat, i-a găsit pe chefi în bucătăria sa. Omul a vrut să-şi încâlzească două-trei felii de pizza la cuptorul cu microunde, când experţii de la „MasterChef“ l-au întrebat ce dish a pregătit.

Fiindcă nu a înţeles ce i-au cerut, Bontea, Scărlătescu şi Dumitrescu au început să-i spargă farfuriile primite de la mamă. Comportamentul lor, însă, l-au mobilizat imediat. 

Şi Loredana Groza, şi Florin Călinescu au avut roluri speciale în ediţia de marţi seară a emisiunii „Mondenii“. 

Lori a jucat rolul de instructor de fitness. Antrenamentele sale de Tae-Bo au fost, însă, întrerupte de asistentele lui Capatos, care îi cautau pe Sile Antebraţ şi Sorinel Triceps. Totodată, Loredana a jucat rolul soţiei lui Dan Negru, într-o parodie a emisiunii „Vrei să fii milionar“, iar la final a cântat împreună cu Mondenii piesa „Lumea ta“.

Florin Călinescu a fost Naşul cel Mare, la care cei cinci Mondeni au venit să ceară câteva sfaturi pentru succesul în televiziune. 


Cei trei „chefi“ în ediţia de marţi seară a emisiunii „Mondenii“, difuzată pe Prima TV şi pe adevarul.ro

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: