Maia Morgenstern, despre rolul din „Sacrificiul“, noul serial de la Antena 1, unde joacă alături de fostul soţ: „Îmi este încurajată creativitatea“ FOTO

Maia Morgenstern, despre rolul din „Sacrificiul“, noul serial de la Antena 1, unde joacă alături de fostul soţ: „Îmi este încurajată creativitatea“ FOTO

Maia Morhenstern joacă alături de fostul ei soţ,

Actriţa Maia Morgenstern (57 de ani), a vorbit despre rolul Evei din noul serial al Antenei 1, „Sacrificiul“, şi cum a venit propunerea de a juca în noua producţie a postului Intact.

Ştiri pe aceeaşi temă

În aceastã toamnă, Maia Morgenstern o interpretează pe Eva, în cadrul celui mai nou proiect produs de Ruxandra Ion şi difuzat de Antena 1, serialul „Sacrificiul“, ce va avea premiera miercuri, 11 septembrie, respectiv joi, 12 septembrie, de la 20.00. 
 
Cunoscuta actriţă a primit propunerea de a juca în noul serial chiar în timpul filmărilor de la „Fructul Oprit“.
 
„A fost o continuare firească. În mijlocul filmărilor de la «Fructul Oprit», doamna Ruxandra Ion în primul rând mi-a propus, am convenit de comun acord, să ne vorbim cu «tu». Acela a fost un prag important, expresia încrederii şi a respectului reciproc şi a felului excepţional în care lucrăm, comunicăm, creăm, bucurându-mă de o încredere totală şi apreciind la rândul meu un profesionalism excepţional, un mod serios şi profesionist de a aborda modul de filmare, ziua de filmare, lucrul, dar şi creativitatea. Creativitatea îmi este încurajată!“, povesteşte Maia Morgenstern. 
 
Maia Morgenstern FOTO Antena 1
 
Aceasta îşi aminteşte cu emoţie momentul în care a acceptat să o joace pe Eva în Sacrificiul: „Cu respect, cu prietenie, cu drag, mi-a propus să continuăm colaborarea, să creăm împreună. A fost un «da»  absolut firesc, expresia încrederii şi a preţuirii şi a conştienţei faptului că putem crea împreună poveşti frumoase ce se vor adresa spectatorilor fideli. Totodată încercăm să câştigăm inimile, sufletele cât mai multor oameni, care să ne urmărească poveştile, să ne judece, pentru că şi gândirea critică nu face rău!”, a completat actriţa. 

Foştii soţi Maia Morgenstern şi Claudiu Istodor, căsătoriţi în noul serial de la Antena 1

După ce în urmă cu un an au apărut zvonuri că ar forma din nou un cuplu, Maia Morgenstern şi Claudiu Istodor vor fi soţii Oprea în serialul „Sacrificiul“

Maia Morgenstern a vorbit despre cum este să joace rolul soţiei fostului soţ şi a explicat că le e foarte bine atât în viaţa personală, cât şi pe platourile de filmare. 
 
„Suntem împreună în serial, suntem parteneri, suntem un cuplu, ne leagă multă dragoste, respect, admiraţie, ne e foarte bine împreună şi pe platourile de filmare, şi în viaţa personală“, a declarat, pentru Libertatea, Maia Morgenstern.
 
Prima ofertată fiind ea, Istodor a mărturisit, pentru sursa citată, că prezenţa actriţei în distribuţie a fost ceea ce l-a convins să accepte rolul: „Nu am mai filmat în seriale de mult timp, cred că ultimul serial a fost în urmă cu 10 ani. Faptul că e Maia a contat. Propunerea a venit de la doamna Ruxandra Ion, după care Maia mi-a mai atenuat fricile de filmări. Deocamdată, îmi face plăcere mare“.  

Povestea serialului „Sacrificiul“
 
Noul serial va avea două difuzări pe săptămână, respectiv în zilele de miercuri şi joi, este o saga de familie cu un scenariu original 100%, bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi, anunţă reprezentanţii postului. 
 
Producţia va intercala trei poveşti a trei familii din medii diferite. Filmările sunt în plină desfăşurare în diverse locaţii din Bucureşti şi din împrejurimi.
    
FOTO Antena 1
 
Maia Morgenstern, Adriana Trandafir, Ana Ciontea, Viginia Rogin, Marian Râlea, Claudiu Istodor, Mihai Sandu Gruia, Bogdan Stanoevici, Cristi Iacob, Denis Hanganu, Oana Cârmaciu,  Ioana Blaj, Mihai Cãlin, Cristina Ciobãnaşu, Oana Zãvoranu, Vlad Gherman, Doiniţa Oancea, Ana Creţu, Daniel Nuţă, Alexandru Ion, Michaela Prosan, Cosmina Dobrotã, Andrei Barbu, Damian Draghici, Alina Florescu, Dorian Popa, Gabi Ciocan, Emi Baroc, Conrad Merincoffer, Julia Marcan şi Tudor Roşu fac parte din distribuţia serialului de la Antena 1. 
 
FOTO Antena 1

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: