Mădălin Ionescu, mesaj pentru „ipocriţi şi naivi“: „Televiziunea nu a fost creată pentru a culturaliza sau pentru a educa! Doar idioţii nevindecabili cred asta!“

Mădălin Ionescu, mesaj pentru „ipocriţi şi naivi“: „Televiziunea nu a fost creată pentru a culturaliza sau pentru a educa! Doar idioţii nevindecabili cred asta!“

Mădălin Ionescu consideră că educaţia se face în familie, nu în faţa televizoarelor FOTO Kanal D

Mădălin Ionescu, realizatorul emisiunii „WowBiz“, difuzată de Kanal D, lansează un mesaj adresat „ipocriţilor şi naivilor“ care se revoltă împotriva show-urilor de tip tabloid, susţinând că televiziunea „nu a fost creată pentru a culturaliza sau pentru a educa.“

Ştiri pe aceeaşi temă

Într-un mesaj publicat pe Facebook, Mădălin Ionescu afirmă că tabloidul de succes este făcut de oameni foarte deştepţi, iar rolul televiziunii este „să binedispună şi să informeze“, nicidecum să „culturalizeze şi să educe“, iar cine are asemenea aşteptări este „mort, nu a înţeles nimic, trăieşte degeaba.“
 
De asemenea, Ionescu subliniază că emisiunea-tabloid pe care o realizează la Kanal D este urmărită şi de foarte mulţi intelectuali. Motivul? „Pentru că acest show deştept binedispune, generează emoţii, ridică probleme de viaţă (într-o manieră senzaţionalistică, da!), stârneşte controverse, generează fantezii şi fascinaţie! Dă puţină culoare vieţii celor care îl urmăresc!“, este de părere Mădălin Ionescu. 
 
Reacţia realizatorului TV vine la doar două zile după ce Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a amendat televiziunea Kanal D cu 10.000 de lei pentru limbajul injurios din trei ediţii ale emisiunii „WowBiz“, din luna iulie, în care au fost prezentate relaţiile amoroase ale lui Leo de la Strehaia, potrivit Mediafax. De asemenea, în ultimele zile în mediul virtual circulă o petiţie împotriva emisiunilor de scandal. 
 

Mesajul integral semnat de Mădălin Ionescu

Mesaj adresat ipocriţilor şi naivilor care semnează petiţii online împotriva show-urilor TV de tip tabloid! Oameni buni, tabloidul de succes este făcut de oameni foarte deştepţi! În toată lumea! Este un gen de presă care atrage un public foarte larg! Televiziunea nu a fost creată pentru a culturaliza sau pentru a educa! Doar idioţii nevindecabili cred asta! Rolul ei, în cel mai bun caz, este să binedispună şi să informeze! Educaţia trebuie să o primeşti în familie, în şcoli, facultăţi şi prin specializările ulterioare! Dacă aştepţi asta de la TV eşti mort, nu ai înţeles nimic, trăieşti degeaba! 
 
În nicio ţară civilizată nu există astfel de reacţii! Oamenii ştiu acolo care este puterea telecomenzii şi ştiu că televiziunea este un business cu faţete multiple! Trăim într-o ţară în care TVR Cultural a fost închis! Despre ce vorbim? Show-urile tabloide sunt de vină pentru asta? Politicul şi piaţa! În cariera mea am făcut investigaţii la cel mai înalt nivel, am prezentat şi emisiuni cu tentă culturală, am dat jos miniştri, am contribuit la lichidarea unor reţele economice toxice, periculoase! Acum prezint un show tabloid! Unul care ţine în faţa ecranelor, în fiecare noapte peste un milion de oameni! Printre aceştia se număra, potrivit statisticilor primite, şi foarte mulţi intelectuali! Oare de ce? Pentru că acest show deştept, WowBiz, binedispune, generează emoţii, ridică probleme de viaţă (într-o manieră senzaţionalistică, da!), stârneşte controverse, generează fantezii şi fascinaţie! Dă puţină culoare vieţii celor care îl urmăresc! 
 
Nu vrei să vezi asta, dă pe Animal Planet şi urmăreşte viaţa suricatelor! O veste proastă pentru toţi idioţii care nu au citit când trebuia şi acum vor să primească educaţie de la TV!! Televiziunile de ştiri şi cele cu iz cultural sunt aservite politic aproape peste tot în lume! Toţi cei care cred că se informează şi se culturalizează urmărind aceste genuri TV nici nu realizează cât de manipulaţi sunt în fiecare zi! Câte mesaje periculoase le transformă creierul în fiecare zi! Tabloidul ăsta pe care vânătorii de vânt îl condamnă este mai puţin nociv! Aşa erau şi poveştile fraţilor Grimm! Senzaţionale! WowBiz este o emisiune de entertainment! Ce e atât de greu de înţeles? Kanal D este un post privat! Nu trăieşte din banii Statului ! 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările