„iUmor“ debutează la sfârşitul lunii martie: care este marele premiu şi ce sistem inedit de jurizare aplică Delia, Cheloo şi Bendeac

„iUmor“ debutează la sfârşitul lunii martie: care este marele premiu şi ce sistem inedit de jurizare aplică Delia, Cheloo şi Bendeac

Mihai Bendeac, Delia şi Cheloo îţi spun dacă „iUmor“ FOTO Antena 1

„iUmor“, noul show de divertisment pe care postul Antena 1 îl lansează la sfârşitul lunii martie, pune în joc un premiu în valoare de 20.000 de euro şi are un sistem de jurizare diferit de al celorlalte formate de televiziune.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cei care sunt dispuşi să îşi pună în lumina reflectoarelor simţul umorului sunt motivaţi de un premiu consistent, însă pentru a-l cuceri trebuie să impresioneze juriul, format din cântăreţii Delia şi Chello şi actorul Mihai Bendeac, dar şi publicul. 
 
Sistemul de vot al emisiunii „iUmor“ este diferit faţă de tot ce s-a văzut până acum în materie de jurizare, fiecare membru al juriului având posibilitatea să îşi exprime opţiunea într-un mod inedit. Votul se va face concomitent, pe principiul: „Ai umor şi m-ai convins“ sau „N-ai umor şi numărul tău pleacă acasă“. 
 
Mai exact, Delia, Cheloo şi Bendeac vor avea două opţiuni: „Thumbs Up“ pentru „DA“ şi „Thumbs Down“ pentru „NU“, cu menţiunea că la minim două voturi favorabile, concurentul trece în etapa următoare. Bineînţeles că şi telespectatorii vor avea un rol decisiv, publicul având posibilitatea să voteze în marea finală.
 
Primele declaraţii ale celor trei membri ai juriului le puteţi citi aici.  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările