VIDEO Sharon Stone a dat în judecată o cântăreaţă rap din cauza unei piese: ce versuri şi imagini au supărat-o

VIDEO Sharon Stone a dat în judecată o cântăreaţă rap din cauza unei piese: ce versuri şi imagini au supărat-o

Sharon Stone FOTO Guliver/Getty Images

Actriţa americană Sharon Stone (61 de ani) a dat-o în judecată pe cântăreaţa de muzică rap Chanel West Coast (31 de ani) pentru că aceasta din urmă i-a folosit numele într-o piesă şi a făcut mai multe referiri vizuale la roluri celebre.

Sharon Stone a dat-o în judecată pe Chanel West Coast pe motiv că i-a folosit numele de câteva zeci de ori într-o piesă intitulată „Sharon Stoned (Sharon drogată - trad.)“, informează publicaţia The Hollywood Reporter, citată de News.ro.

„În piesă, Dudley repetă numele Sharon Stone de 33 de ori, iar Sharon de 99 de ori“, se arată în documente.

Cântăreaţa Chelsea Chanel Dudley, cunoscută drept Chanel West Coast, a debutat în 2013 cu un mixtape şi a lansat piesa „Sharon Stoned“ în 2018. Primele 30 de secunde din melodie cuprind doar cuvintele „Sharon“ şi „Stoned“, iar combinaţia „Sharon Sharon Sharon Stone(d)“ este repetată de mai multe ori pe parcursul melodiei.

Sharon Stone este de părere că artista debutantă încearcă să câştige capital pe baza celebrităţii ei. În documentele depuse la o curte de justiţie din Los Angeles, ea a listat filmele la care a lucrat, de la „Basic Instinct“ la „The Disaster Artist“, nominalizările şi premiile primite, precum şi distincţiile obţinute pentru activitatea ei filantropică. Datorită reputaţiei obţinute, Stone susţine că „deţine controlul“ asupra felului în care numele ei este folosit. 

Sharon reclamă şi videoclipul piesei, despre care spune că este făcut astfel încât să o evoce şi precizează că Dudley a recunoscut că „a vrut să refacă unele scene clasice, emblematice din filme cu Sharon Stone“.
 
Stone a intentat procesul pentru concurenţă neloială şi încălcarea dreptului ei la publicitate. În plus, ea vrea ca Dudley să nu mai aibă dreptul să îi folosească numele sau imaginea şi cere daune punitive şi reţinerea profitului făcut de Dudley de pe urma cântecului şi videoclipului.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: