Principesa Margareta, impresionată după ce un concurent a cântat o piesă dedicată Regelui Mihai la Eurovision România: „Vrea să mulţumească personal“ VIDEO

Principesa Margareta, impresionată după ce un concurent a cântat o piesă dedicată Regelui Mihai la Eurovision România: „Vrea să mulţumească personal“ VIDEO

Principesa Margareta s-a arătat impresionată de cântecul dedidact regelui Mihai, de la selecţia naţională Eurovision 2018 FOTO Mediafax

Familia Regală a României s-a arătat impresionată de prestaţia cântăreţului Tavi Clonda, care a participat la Eurovision România 2018 cu o piesă dedicată Regelui Mihai I, şi a postat un mesaj de mulţumire pe pagina oficială de Facebook.

Ştiri pe aceeaşi temă

Piesa interpretată de Tavi Clonda în cea de-a treia semifinală Eurovision România 2018, care a avut loc la Craiova, se numeşte „King“ şi cinsteşte memoria Majestăţii Sale Regele Mihai I, care ne-a părăsit pe 5 decembrie 2017.   
 
Astfel, pe pagina de Facebook a Familiei Regale a fost postat un mesaj de felicitare, cu menţiunea că „Majestatea Sa Margareta doreşte ca, în viitorul apropiat, să cunoască echipa care a realizat cântecul «King» şi să le mulţumească personal“. 
 
„«King», piesa interpretată de Tavi Clonda pentru Eurovision, a fost compusă de Alexandru Luft pentru a cinsti memoria regelui Mihai I al României. Nu este pentru prima oară când tânăra generaţie se regăseşte în idealurile, valorile şi principiile regelui Mihai şi ale Casei Regale a României. Ne bucurăm să vă împărtăşim videoclipul acestui cântec şi să felicităm pe solist, Tavi Clonda, pe autor, Alexandru Luft, şi pe cei care au luat parte la desăvârşirea lucrării muzicale: Alina Coltan, Cristina Dobrescu, Bogdan Marinescu, Alexandru Duma şi Denisa Demian. Majestatea Sa Margareta doreşte ca, în viitorul apropiat, să cunoască echipa care a realizat cântecul «King» şi să le mulţumească personal“, se arată în postarea de pe Facebook. 
 
 
Tavi Clonda a acumulat doar 29 de puncte din partea membrilor juriului în cea de-a treia semifinală Eurovision România 2018, de la Craiova, şi nu a reuşit să se claseze astfel în finala competiţiei.

 

 

citeste totul despre: