O cântăreaţă de muzică pop, găsită moartă în casa ei. Avea 25 de ani

O cântăreaţă de muzică pop, găsită moartă în casa ei. Avea 25 de ani

Sulli FOTO Instagram

Cântăreaţa k-pop Sulli, în vârstă de 25 de ani, cunoscută pentru faptul că şi-a arătat sânii în mai multe ocazii, a fost găsită fără viaţă în casa ei din apropiere de Seul, iar în prezent se desfăşoară o anchetă în acest caz.

Cântăreaţa k-pop Sulli a fost găsită decedată în casa ei din apropiere de Seul, potrivit publicaţiei BBC, citată de News.ro.
 
Poliţia a transmis că managerul artistei a fost cel care a găsit-o şi a anunţat autorităţile.
 
O anchetă este în curs, iar sinuciderea este luată în calcul.
 
Starul, care are milioane de fani pe reţelele sociale, a fost membră a grupului F(x) până în 2015, când a decis să urmeze o carieră în actorie.
 
Sulli, pe numele real Choi Jin-ri, a renunţat la activitatea muzicală după ce s-a confruntat cu numeroase abuzuri online. Ea era bună prietenă cu Jonghyun, artist k-pop, care s-a sinucis în 2017, la vârsta de 27 de ani.
 
Cântăreaţa era cunoscută pentru controversele create de exprimarea sa liberă. Ea a fost implicată în scandalul supranumit „no-bra“, arătându-şi sânii în mai multe ocazii. 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: