Noi detalii despre concertul pe care Celine Dion îl va susţine la Bucureşti: când vor fi puse în vânzare biletele

Noi detalii despre concertul pe care Celine Dion îl va susţine la Bucureşti: când vor fi puse în vânzare biletele

Celine Dion FOTO Guliver/Getty Images

Organizatorii Emagic au anunţat când vor fi puse în vânzare biletele pentru concertul pe care cântăreaţa canadiană Celine Dion (51 de ani) îl va susţine la Bucureşti pe 29 iulie 2020, dar şi unde va avea loc evenimentul.

Celine Dion va susţine pe 29 iulie 2020 primul concert în România, la Bucureşti, pe Arena Naţională, ca parte a turneului „Courage World Tour“. 
 
Biletele pentru concert vor fi puse în vânzare pe 17 octombrie, la ora 10.00, online, pe celine.emagic.ro, iabilet.ro şi eventim.ro, şi au preţuri cuprinse între 225 şi 850 de lei.
 
Toate biletele au locuri prevăzute, inclusiv zona de gazon va avea sectoare de scaune.
 
Concertul Celine Dion de la Bucureşti va fi inclus în turneul mondial „Courage“, prin care artista îşi va promova albumul omonim care va fi lansat pe 15 noiembrie. Primele trei single-uri de pe acest material de studio sunt „Imperfections“, „Lying Down“ şi „Courage“. Din setlist-ul concertului nu vor lipsi piese celebre ale cântăreţei, precum „My Heart Will Go On“ şi „Because You Loved Me“.
 
„Courage“ este al 27-lea album de studio al lui Celine Dion într-o carieră lansată la începutul anilor 1980. 
 
Celine Dion a lansat albume în franceză şi engleză. De cinci ori premiată cu Grammy, cel mai recent turneu mondial al lui Celine Dion - „Taking Chances“ - a avut loc în 2007 şi a fost unul dintre cele mai profitabile ale anului. În 2018, ea a susţinut câteva concerte în Asia şi Australia pentru a-şi promova albumul „Greatest Hits“.
 
 
Cântăreaţa Céline Dion, născută pe 30 martie 1968, în Charlemagne, regiunea Quebec, provine dintr-o familie cu 14 copii. A devenit celebră pe plan internaţional după ce a câştigat finala concursului Eurovision în anul 1988, concurând pentru Elveţia. După mai multe albume cu melodii cântate în limba franceză, a semnat un contract cu casa de discuri Epic din Statele Unite şi, începând din 1990, a lansat piese şi în limba engleză, care au ajutat-o să devină vedetă de talie mondială.
 
La începutul anului 2016, Celine Dion a trecut printr-un moment extrem de delicat după ce soţul ei, René Angélil, a murit din cauza cancerului la vârsta de 74 de ani. Cei doi s-au căsătorit în 1994, când artista avea 26 de ani, iar el i-a devenit nu doar soţ, ci şi mentor şi manager. Ei au avut împreună trei copii - René Charles, în vârstă de 15 ani, şi gemenii Eddy şi Nelson, în vârstă de şase ani.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările