Drake vrea să îşi tatueze faţa cântăreţei Céline Dion. Reacţia artistei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Drake vrea tatuaj cu Céline Dion FOTO Guliver/Getty Images
Drake vrea tatuaj cu Céline Dion FOTO Guliver/Getty Images

Rapperul canadian Drake (32 de ani), cunoscut şi pentru că are tatuaje care îi reprezintă pe actorul american Denzel Washington (64 de ani), cântăreţele americane Rihanna (31 de ani) şi Aaliyah, trupa The Beatles, şi-a manifestat dorinţa de a avea unul nou - cu Celine Dion (51 de ani).

Drake i-ar fi mărturisit celebrei cântăreţe Céline Dion, în urmă cu doi ani, la Billboard Music Awards, că plănuieşte să îşi facă un tatuaj cu chipul ei, scrie News.ro. 

Însă, artista este dispusă să facă aproape orice pentru a-l împiedica să facă acest lucru. În timpul unui interviu acordat iHeartRadio Canada, Dion i-a transmis lui Drake Graham că nu este o decizie înţeleaptă.  

„Te rog, Drake, te iubesc foarte mult. Îţi pot spune ceva? Nu o face. Îmi poţi scrie scrisori de dragoste. Îmi poţi trimite autografe pentru copiii mei. Poţi veni în vizită. Te invit la prânz sau la cină. Putem ieşi să bem ceva. Putem cânta împreună. Orice vrei. Pot vorbi cu mama ta. Orice îţi doreşti, dar te rog“, a spus ea, citată de Rolling Stone.

Dion a continuat să îşi susţină părerea, subliniind că faţa ei nu va arăta deloc bine pe măsură ce Drake va îmbătrâni: „Toţi înaintăm în vârstă. Întotdeauna am fost foarte slabă. Pe măsură ce trece timpul, pe măsură ce îmbătrâneşti, faţa mea se va alungi şi (tatuajul) nu va fi mai drăguţ. Nu te tatua, te rog. Dacă o faci, fă unul fals“.

Imagine indisponibilă

Céline Dion FOTO Guliver/Getty Images

Drake este cunoscut pentru faptul că are deja tatuaje cu celebrităţi precum Denzel Washington, Aaliyah, Rihanna, The Beatles şi Sade. 

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite