Jennifer Lopez şi Shakira vor cânta la Super Bowl 2020

Jennifer Lopez şi Shakira vor cânta la Super Bowl 2020

Jennifer Lopez şi Shakira FOTO Facebook

Cântăreţele Jennifer Lopez (50 de ani) şi Shakira (42 de ani) vor urca pe scenă în pauza finalei Super Bowl de anul viitor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Jennifer Lopez şi Shakira vor cânta la finala Super Bowl 2020, potrivit publicaţiei Variety, citată de News.ro
 
Cele două artiste vor urma, astfel, unor artişti precum grupul pop-rock Maroon 5, Justin Timberlake, Beyoncé, Bruno Mars, Katy Perry şi Lady Gaga, care au susţinut recitaluri în timpul celui mai vizionat program TV din Statele Unite. 
 
Super Bowl LIV va avea loc pe stadionul Hard Rock din Miami, pe 2 februarie 2020.
 
Vestea a fost dată pe conturile social media ale celor două cântăreţe, iar National Football League a confirmat-o la scurt timp.
 
„Nu putea fi ceva mai mare de atât! Foarte entuziasmată să fiu prezentă la Super Bowl“, a scris Shakira, alături de o fotografie cu ea şi Jennifer Lopez. 
   
 
Ultimele două show-uri din pauza finalei - Maroon 5 şi Justin Timberlake - au fost criticate. 
Reprezentaţia trupei Maroon 5 a fost considerată prea puţin spectaculoasă, iar finala de anul trecut a înregistrat cea mai mică audienţă din ultimii 11 ani. Meciul câştigat de New England Patriots în faţa Los Angeles Rams a fost urmărit la CBS de 98,2 milioane de telespectatori, potrivit The Hollywood Reporter.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările