Cum s-a transformat Cleopatra Stratan: tânăra a lansat o piesă nouă după mai bine de un deceniu de la succesul avut cu „Ghiţă“ FOTO VIDEO

Cum s-a transformat Cleopatra Stratan: tânăra a lansat o piesă nouă după mai bine de un deceniu de la succesul avut cu „Ghiţă“ FOTO VIDEO

Cleopatra Stratan a lansat piesa „Te las cu inima“ FOTO Cat Music

După ce l-a tot aşteptat pe Ghiţă la portiţă şi a intrat în Cartea Recordurilor, Cleopatra Stratan, copilul minune al anilor 2000, revine cu un nou single însoţit de videoclip, „Te las cu inima“, compus de Sandor Biro.

Ştiri pe aceeaşi temă

Povestea de dragoste a copilăriei devine povestea de dragoste a adolescenţei, iar cele două momente au un personaj comun: Cleopatra Stratan. 
 
Videoclipul piesei „Te las cu inima“, regizat de Roman Burlaca, ne-o prezintă pe Cleopatra Stratan într-o altă lumină: deşi trage după ea un geamantan, la fel ca în clipul „Ghiţă“, ea nu mai este fetiţa cu ochelari şi codiţe, ci o adevărată domnişoară.
 
Noul clip al Cleopatrei Stratan ne prezintă o poveste de iubire neîmplinită: frumoasa cântăreaţă este urmărită insistent de un admirator care reuşeşte în final să îi atragă atenţia cu un buchet de flori. Dacă în videoclipul „Ghiţă“, Cleopatra îl caută pe tânărul ei partener, acum, în „Te las cu inima“, ea este cea căutată.

 
Acţiunea videoclipului se desfăşoară pe  peronul unei gări, locul despărţirilor şi al reîntâlnirilor. În clip, la fel ca şi în versurile piesei, apar mai multe elemente care se regăsesc şi în clipul „Ghiţă“ şi arată evoluţia Cleopatrei Stratan de la copilărie la adolescenta fermecătoare de astăzi.
 
Cu un nume recunoscut la nivel mondial, Cleopatra Stratan a avut succes încă de la vârsta de trei ani, când hit-ul ei „Ghiţă“ s-a auzit inclusiv în ţări ca Japonia, Spania şi Mexic. Din anul 2008, Cleopatra Stratan are şi propria ei păpuşă, iar în anul 2009 este inclusă de site-ul oddee.com în topul copiilor minune, unde ocupă locul 4.
 
Cleopatra Stratan la 3 ani FOTO Arhivă
 
Cel mai recent single pe care şi-a făcut auzită vocea este „Mami“, piesă lansată în anul 2017 de Cezar Stratan, fratele Cleopatrei.
 
Cleopatra Stratan la vârsta de 15 ani FOTO Cat Music 

Cleopatra Stratan FOTO Cat Music
 
Artista născută în Republica Moldova deţine nu mai puţin de şase recorduri mondiale: cel mai tânăr artist care a lansat un album de succes, cel mai tânăr interpret care a susţinut un concert live de două ore în faţa unui public numeros, cel mai bine plătit artist care a primit 10.000 de euro pentru o singură piesă, cel mai tânăr interpret care a primit trei premii MTV, cel mai tânăr interpret care a avut un hit no.1 într-o ţară la nivel naţional şi cel mai tânăr cântăreţ de succes.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările