Alexandru Andrieş anunţă concert de Moş Nicolae: „Ce mai, e plagiat pe faţă!“

Alexandru Andrieş anunţă concert de Moş Nicolae: „Ce mai, e plagiat pe faţă!“

FOTO Arhivă

Alexandru Andrieş promite o seară veselă, caldă şi irepetabilă, în prag de Sărbători. Concertul va avea loc luni, 28 noiembrie, cu începere de la ora 19.30, la Sala Auditorium a Muzeului Naţional de Artă.

„Concertul de Moş Nicolae 2016 se ţine! Dar mai către Sfântul Andrei, pe 28 noiembrie. Acum zece ani am cântat tot la Sala Auditorium a Muzeului Naţional de Artă al României. Ce mai, e plagiat pe faţă!“. Astfel este anunţat evenimentul mult aşteptat de fani pe pagina de Facebook a artistului.
 
Concertul de anul acesta are şi câţiva invitaţi speciali: Radu Bânzaru la voce, Dan Georgescu la bass, Maria Ioana Mîntulescu la voce, Marcel Moldovan la tobe, Sorin Romanescu la chitară, Cristian Soleanu la saxofon.
 
Alexandru Andrieş lansează o invitaţie caldă la o seară de neuitat şi mai subliniază ceva: „Acesta este ultimul muzeu în care cântăm, la cel cu girafa în faţă - sigur nu!“.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: