Alexandra Ungureanu a lansat o nouă piesă şi a dus campania „Music in pROgress“ în Cartea Recordurilor

Alexandra Ungureanu a lansat o nouă piesă şi a dus campania „Music in pROgress“ în Cartea Recordurilor

Alexandra Ungureanu FOTO Lilia Raicu

Alexandra Ungureanu a lansat piesa „Atât de uşor“, în colaborare cu Soundland, un nou proiect al casei de discuri Kazibo Music. Implicată în campania muzicală „Music in pROgres“, artista doreşte să arate lumii întregi că muzica nu ţine cont de rigoli culturale, sociale sau rasile şi a reuşit să intre în Cartea Recordurilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Single-ul „Atât de uşor“ propune un mix de stiluri muzicale, ce pun în valoare timbrul vocal al Alexandrei Ungureanu. Videoclipul piesei, regizat de Slava Sârbu, completează vizual mesajul piesei şi o dezvăluie fanilor pe artistă într-o ipostază mult mai senzuală.

„«Atât de uşor» este o piesă care mi-a plăcut de la prima ascultare, o piesă în limba română cu un mesaj puternic de dragoste şi un instrumental ritmat“, a declarat Alexandra Ungureanu.

Totodată, Soundland, noul proiect Kazibo Music, este pregătit să cucerească topurile muzicale naţionale, dar şi pe cele internaţionale, printr-o serie de colabărări surpriză cu artişti locali şi internaţionali. „Soundland este un proiect de suflet la care am lucrat foarte mult, avem o serie de piese compuse în studiourile Kazibo Music, pe care urmează să le lansăm în perioada următoare“, au mărturist DJ Andy şi DJ Kelia.

„Music in pROgress“ este un proiect pop-simfonic realizat în premieră în ţara noastră şi care şi-a propus să prezinte lumii locuri din România mai puţin ştiute, dar care se bucură de o puternică încărcătură poetică şi de un decor boem. Iniţiativa este susţinută muzical de cover-uri ale unor celebre piese pop, cu influenţe electro sau dance, dar orchestrate diferit, într-o notă simfonică. Prima piesă cu care Alexandra Ungureanu a debutat într-o nouă versiune în cadrul acestei campanii speciale a fost „Hey, brother“, a Dj-ului suedez Avicii, şi interpretată alături de Nora Denes Symphonical, iar acum, Alexandra uimeşte cu un nou cover inedit, din coloana sonoră a filmului „Pitch Perfect 2/ Tonul perfect 2“, „Cups (When I’m Gone)“.

Devenită un fenomel mondial, piesa „Cups (When I’m Gone)“ a căpătat astfel o nouă identitate sub interpretarea Alexandrei Ungureanu, care a cântat-o acompaniată de bătătile de pahare ale elevilor români de la şcoala britanică internaţională Transylvania College din Cluj-Napoca.

 

Alexadra Ungureanu a intrat în Cartea Recordurilor

Alexandra Ungureanu la Zilele Clujului FOTO Lilia Raicu

Cu ocazia Zilelor Clujului din acest an, Alexandra Ungureanu a intrat oficial în Cartea Recordurilor după ce, împreună cu Transylvania College şi alţi 1500 de elevi din 26 de şcoli din municipiul Cluj-Napoca care s-au înscris la inedita acţiune, a reuşit să doboare recordul mondial Cups song, deţinut până recent de o şcoală din Canada. Celebrele versuri „You’re gonna miss me by my hair/ You’re gonna miss me everywhere“, rostite de milioane de fani ai filmului „Tonul perfect 2“ din întreaga lume au răsunat,  la propriu, în Piaţa Unirii din Cluj, fiind susţinute într-un sincron impecabil de jocul ritmic perfect al bătăilor vioaie de palme şi de pahare ale copiilor.

Copiii care au bătut din pahare alături de Alexandra Ungureanu la Cluj FOTO Lilia Raicu

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările