2CELLOS, activitate intensă după lansarea albumului „Score“ VIDEO

2CELLOS, activitate intensă după lansarea albumului „Score“ VIDEO

2CELLOS, cel mai curtat duo al muzicii instrumentale al momentului, lansează clip după clip. În aceste zile călduroase au lansat videoclipul „Chariots Of Fire“, continuând seria producţiilor dedicate pieselor de pe albumul lor cel mai recent, „Score“. 2CELLOS vor susţine un concert la Sala Palatului pe 5 decembrie, de la ora 20.00, un eveniment marca Balkan Entertainment Group.

De când au scos albumul „Score“, violonceliştii Luka Šulić şi Stjepan Hauser, adică duo-ul 2CELLOS, au înregistrat neobosiţi, unul după altul, videoclipuri fascinante pentru piesele de pe noul disc. Cu „Score“, lansat în luna martie a acestui an şi produs de Sony Music Masterworks, 2CELLOS abordează un stil nou, prin includerea în repertoriu a celor mai iubite hituri din muzica de film, deopotrivă clasice şi contemporane.

În „Chariots Of Fire“, ultima apariţie de pe canalul oficial de Youtube, celebra temă a lui Vanghelis e adaptată pentru violoncel, cu acompaniamentul London Symphony Orchestra. Orchestra londoneză i-a secondat, de altfel, pe parcursul întregului album. Videoclipul este filmat la Zlatni Rat, o splendidă plajă din Bol, pe insula croată Brač. Tot în spaţiul lor natal (Šulić e născut în Slovenia, iar Hauser în Croaţia) au fost făcute şi „Now We Are Free“ din filmul „Gladiator“, compus de Hans Zimmer, turnat într-un amfiteatru roman, „Moon River“, a lui Henry Mancini, piesă apărută întâi pe coloana sonoră a clasicului „Breakfast at Tiffany’s“, şi „May It Be“, un cover după coloana sonoră a filmului „Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring“, filmat în fabuloasele peisaje de pe muntele Kalnik, din nord-vestul Croaţiei. O piesă frumoasă, maiestuoasă, cu un sunet eteric ce îmbracă sugestiv tema filmului, „May It Be” a fost lansată iniţial de Enya în 2001. Regia clipului îi plasează pe cei doi violoncelişti în centrul poveştii, în jurul şi în spatele lor derulându-se imagini incredibile.

Biletele la concertul de la Sala Palatului, din data de 5 decembrie, sunt disponibile la preţurile de 120 de lei, 150 de lei, 200 de lei, 250 de lei, 300 de lei şi 350 de lei. Se pot cumpăra online pe www.eventim.ro, sau prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti şi benzinăriile OMV).

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: