VIDEO ,,The Dark Knight Rises“: încasări-record în primul weekend de la lansare


VIDEO
,,The Dark Knight Rises“:
încasări-record în primul weekend de la lansare

"The Dark Knight Rises" a încasat între 160 şi 162 de milioane de dolari în doar trei zile  FOTO: Mediafax

Producţia ,,The Dark Knight Rises/ Cavalerul negru: legenda renaşte“ nu a însemnat doar evenimente nefericite. Tragedia de la lansare a adus foarte mulți oameni în cinematografe și a depășit cele mai optimiste așteptări pentru un film 2-D. Filmul a încasat între 160 şi 162 de milioane de dolari, sumă-record pentru o astfel de producţie. 

Încasările depăşesc şi veniturile obţinute din primul film al fracizei Batman, ,,The Dark Knight“, care, în 2008, a atins suma de 158,4 milioane de dolari în primul weekend. Cea mai recentă peliculă din serie, lansată vineri, 20 iulie, se clasează pe locul al treilea al filmelor cu cele mai mari încasări în primul weekend de la lansare, după ,,The Avengers“ (207,4 milioane de dolari) şi ,,Harry Potter and the Deathly Hallows – Partea a 2-a“ (169,2 milioane de dolari).

,,Dacă ţinem cont de tragedia care s-a produs, este extraordinar că acest film se clasează printre primele trei locuri“, a a declarat Paul Dergarabedian, specialist şi analist pentru Hollywood.com.

   

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările