Primul trailer pentru „Tomb Raider“, cu Alicia Vikander în rolul Larei Croft. Actriţa e un pachet de muşchi: M-a făcut să-mi fie jenă să-mi dau cămaşa jos

Primul trailer pentru „Tomb Raider“, cu Alicia Vikander în rolul Larei Croft. Actriţa e un pachet de muşchi: M-a făcut să-mi fie jenă să-mi dau cămaşa jos

Alicia Vikander, în rolul Larei Croft FOTO Warner Bros.

A apărut primul trailer oficial al noului film „Tomb Raider“, în care o descoperim pe actriţa de origine suedeză Alicia Vikander, care o înlocuieşte astfel pe Angelina Jolie în rolul celebrei eroine Lara Croft.

Ştiri pe aceeaşi temă

Studiourile Warner Bros. şi MGM au lansat primul trailer al noului film „Tomb Raider“, în regia norvegianului Roar Uthaug. Actriţa de origine suedeză Alicia Vikander (28 de ani) va juca rolul eroinei Lara Croft şi o înlocuieşte astfel pe Angelina Jolie, care a interpretat rolul celebrului arheolog britanic în primele două lungmetraje ale seriei, „Lara Croft: Tomb Raider“ (2001) şi „Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life“ (2003). 

Primul trailer oficial al noului „Tomb Rider“ promite un viitor film cu „aventuri mortale“. Acţiunea e plasată într-un moment de început al viitoarei eroine, când lipsa de experienţă e contrabalansată doar de iniţiativă şi de datoria faţă de tatăl pierdut, scrie cinemagia.ro

Filmul va avea marea premieră pe marile ecrane pe 16 martie 2018.

Din sinopsisul oficial aflăm că Lara, în vârstă de 21 de ani, nu acceptă ideea că tatăl ei a dispărut fără urmă. Lasă totul, călătorind spre ultimul loc în care acesta s-a aflat: un mormânt aflat pe o insulă izolată, undeva în apropiere de coasta Japoniei. Misiunea ei nu va fi una uşoară, iar drumul până acolo e plin de pericole. În ciuda sorţilor nefavorabili şi înarmată doar cu mintea sa ascuţită, credinţa oarbă şi tenacitatea înnăscută, Lara trebuie să înveţe să-şi forţeze limitele pe măsură ce călătoria ei spre necunoscut se desfăşoară.

Actorul american Walton Goggins (45 de ani), cunoscut pentru rolurile sale din „Sons of Anarchy“, „Django Unchained“ şi „The Hateful Eight“, este antagonistul noului film „Tomb Raider“, pe care Lara îl întâlneşte în primul trailer oficial.

Trailer-ul recent lansat ne dovedeşte cât de mult au ţinut producătorii să aducă pe marele ecran o Lara Croft exact aşa cum a fost ea înfăţişată în ultimul joc video, ce explorează originile personajului. Ceea ce atrage însă atenţia este corpul bine tonifiat al protagonistei, un nume în vogă astăzi la Hollywood, scrie Cinemagia.

Suedeza de 28 de ani îşi încordează muşchii şi la propriu, şi la figurat, iar performanţa ei este, în ambele cazuri, spectaculoasă. Trailer-ul ne convinge că filmul conţine o mulţime de scene de acţiune, pentru care, pentru a face faţă, Vikander s-a pregătit intens, la sală şi în afara acesteia, la sesiuni de jogging (unele executate alături de iubitul său, actorul Michael Fassbender).

Dintr-un interviu combinat cu scene de la filmări lansat de Warner Bros aflăm cum s-a transformat actriţa într-un pachet de muşchi pentru a o portretiza cât mai veridic pe Lara Croft.

Alicia Vikander şi-a tonifiat extrem de bine corpul pentru a putea juca în noul „Tomb Raider“ FOTO Cinemagia

„M-a făcut să-mi fie jenă să-mi dau cămaşa jos, şi eu mă duc la sală de cinci ori pe săptămână“, a declarat Walton Goggins, colegul său de platou. În plus, Alicia Vikander a mărturisit că, în urma antrenamentelor, a putut să ridice greutăţi ce îi egalau greutatea corporală, potrivit Cinemagia

Actriţa povesteşte că şi-a dorit de mică să poată juca într-un astfel de film, cu scene intense de acţiune. În realizarea acestora i-a fost de mare ajutor şi pregătirea anterioară în dans: „Este un rol ce te solicită enorm fizic. Am fost convinsă că am forţa necesară pentru a-l juca“. De semenea, câştigătoarea premiului Oscar spune că cele mai multe bătăi de cap le-a avut din cauza statului în frig şi în apă rece. Folosită din plin pentru a construi bună parte din scene, apa a adus-o de mai mult ori pe Vikander aproape de hipotermie.

Alicia Vikander şi-a tonifiat extrem de bine corpul pentru a putea juca în noul „Tomb Raider“ FOTO Cinemagia

Alicia Vikander, născută pe 3 octombrie 1988 în Göteborg (Suedia), şi-a început cariera în anul 2002, jucând în în scurtmetraje şi seriale suedeze. Între filmele în care s-a remarcat se numără „The Man from U.N.C.L.E.“ şi „Ex Machina“, lansate în 2015, iar între proiectele viitoare se află peliculele „The Light Between Oceans“, „Jason Bourne“ şi „Submergence“. Actriţa a fost recompensată anul trecut cu Oscar la categoria Cea mai bună actriţă în rol secundar, pentru interpretarea din „Daneza/ The Danish Girl“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările