Fraţii lui Paul Walker vor „umple golurile lăsate în producţie“ pentru filmul „Furios şi Iute 7“

Fraţii lui Paul Walker vor „umple golurile lăsate în producţie“ pentru filmul „Furios şi Iute 7“

Cody Walker (stânga) îl va înlocui pe Paul Waker în viitorul film „Furios şi Iute 7/Fast & Furious 7“ FOTO GettyImages/Gulliver

Paul Walker va fi înlocuit pe platourile de filmare al celui de-al şaptelea film din franciza „Furios şi Iute“ de către fraţii săi, Caleb şi Cody Walker. Ei vor finaliza scenele de acţiune ale starului american, deşi iniţial se specificase că acesta va fi readus la viaţă cu ajutorul imaginilor pe calculator.

Fraţii actorului Paul Walker, care a murit în luna noiembrie a anului trecut, vor lua locul acestuia în viitorul film „Furios şi Iute 7/Fast & Furious 7“ pentru a finaliza scenele în care trebuia să apară, se arată într-un comunicat de pe pagina de Facebook a peliculei. Astfel Caleb şi Cody Walker vor finaliza scenele de acţiune „pentru a umple golurile lăsate în producţie“ de fratele lor, se mai arată în declaraţie, citată de Reuters. „Cu cei doi pe platoul de filmare simţim că Paul este aici cu noi“, au spus şi producătorii.

„Ne-a trebuit o perioadă de timp pentru a-l comemora pe Paul, fratele pe care l-am avut şi l-am iubit, ca mai apoi să ne dăm seama cum ar trebui să finalizăm filmul. Decizia de a realua filmările era singura soluţie. Noi credem că fanii seriei voiau asta, la fel cum şi Paul ar fi vrut. I-am primit cu braţele deschise de Caleb şi Cody în familia «Fast». Ei ne vor ajuta să completăm scenele de acţiune pe care fratele lor nu le-a terminat şi pentru a umple golurile lăsate în producţie. Acest film este unul dintre cele mai importante pe care le-am făcut şi va face ca personajul Brian O’Conner să trăiască în continuare, dar şi să îl comemorăm pe Paul într-unul dinte cele mai definitorii roluri ale sale“, se mai arată în comunicat.

Recent, aceiaşi producători au spus că în rolul lui Walker vor fi aduse dubluri, fiind folosite şi imagini generate pe calculator pentru recreerea personajului Brian O’Conner. Chiar şi mai înainte, se specifica faptul că fostul agent FBI, se va retrage din activitate, în loc să fie ucis.

În urma accidentului de maşină în care Paul Walker şi-a pierdut viaţa, studiourile de producţie Universal au suspendat filmările, iar regizorul James Wan şi Chris Morgan au fost nevoiţi să rescrie scenariul. Filmul, al şaptelea din această franciză cu maşini de curse, trebuia să fie lansat iniţial pe 11 iulie 2014, potrivit Universal Pictures. Vin Diesel, partenerul lui Paul Walker în franciza „Furios şi iute“, a confirmat data de lansare a filmului pentru aprilie anul viitor, publicând pe contul său de Facebook următorul mesaj: „«Fast and Furious 7» va fi lansat pe 10 aprilie 2015! El (n.r. - Paul Walker) şi-ar dori ca voi să aflaţi primii“.

Paul Walker şi prietenul său, Roger Rodas, au murit pe 30 noiembrie 2013, după ce automobilul Porsche GT Carrera în care se aflau a depăşit spaţiul carosabil şi s-a izbit de un stâlp şi de un copac, explodând la câteva secunde după impact. Automobilul era condus de Roger Rodas, fost pilot de curse şi partener de afaceri al actorului american. Certificatul de deces al actorului Paul Walker, starul francizei „Furios şi iute“, a confirmat faptul că starul american nu a murit doar din cauza traumatismelor violente, ci şi a arsurilor suferite.

Paul Walker şi-a început cariera de tânăr, fiind protagonistul mai multor reclame. În 1986, el a debutat într-un rol în filmul „Monster in the Closet“. Actorul a devenit celebru jucând în franciza „Furios şi iute/The Fast and The Furious“. În decembrie 2013, a fost lansat, în Statele Unite ale Americii, lungmetrajul „Hours“, în care Paul Walker are un rol important. El a mai jucat în drama poliţistă „Zona de pericol/Brick Mansions“, care va avea premiera în România pe 25 aprilie 2014.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: