Adrien Brody vine în România, la premiera filmului în care joacă împreună cu Alexandra Dinu

Adrien Brody vine în România, la premiera filmului în care joacă împreună cu Alexandra Dinu

Adrien Brody vine în România la avanpremiera filmului „Capcană mortală“ cu Alexandra Dinu în rol principal feminin

Actorul de Oscar Adrien Broody (44 de ani) în care joacă alături de actriţa Alexandra Dinu (36 de ani) în pelicula „Bullet Head“/ Capcană mortală“ va veni în România pentru avanpremiera filmului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Filmul „Bullet Head“/Capcană mortală“, în care actriţa Alexandra Dinu deţine rolul principal feminin şi joacă alături de Adrien Brody, John Malkovich (63 de ani) şi Antonio Banderas (57 de ani) va avea premiera de gală în România, la Cinema City Cotroceni, în data de 12 decembrie, urmând ca pelicula să ajungă în cinematografele din toată ţara începând cu 5 ianuarie 2018.
   
 Alexandra Dinu şi Adrien Brody vor fi prezenţi la Bucureşti pentru proiecţia peliculei. Evenimentul este unul privat, iar accesul în sală este permis doar pe bază de invitaţie.
 
Adrien Brody a câştigat trofeul Oscar Pentru cel mai bun actor în 2003 pentru rolul din „Pianistul“ şi a jucat în filme de succes precum „The Thin Red Line“, „Cadillac Records“, „Midnight in Paris“. A fost onorat cu mai multe distincţii precum Premiul Cesar, National Society of Film Critics Award şi Black Reel Award.
 
„Bullet Head“/ Capcană mortală“ reprezintă debutul la Hollywood al Alexandrei Dinu, după mai bine de zece ani de activitate profesională în lumea filmului italian, timp în care a avut roluri în producţii de succes în industria cinematografică italiană, precum „Capri“, „L’Isola“, „Rosso San Valentino“ ori „La Farfalla Granata“.

Alexandra Dinu este singurul nume feminin din distribuţia peliculei regizată de Paul Solet şi produsă de Millennium Films şi va avea premiera mondială pe 8 Decembrie în Statele Unite.
 

citeste totul despre: