A fost lansat primul trailer al filmului „Mowgli“, bazat pe „Cărţile Junglei“. „Nu mai seamănă cu un basm pentru copii“ VIDEO

A fost lansat primul trailer al filmului „Mowgli“, bazat pe „Cărţile Junglei“. „Nu mai seamănă cu un basm pentru copii“ VIDEO

Rohan Chand joacă rolul lui Mowgli în filmul cu acelaşi nume FOTO Warner Bros.

Warnes Bros a lansat primul trailer pentru filmul „Mowgli“, în regia lui Andy Serkis, bazat pe povestea clasică a lui Rudyard Kipling, „Cărţile Junglei“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Se pare că gigantul american Warner Bros se străduieşte să diferenţieze noul film de hitul Disney din 2016, „Cărţile Junglei“, care a produs încasări în valoare de 966 de milioane de dolari la nivel mondial, notează Variety.
 
„Mowgli“ va avea premiera pe 19 octombrie 2018, iar în rolul principal îl găsim pe actorul american Rohan Chand, în vârstă de 14 ani. 
 
În trailerul plin de efecte CGI apare şi celebrul personaj negativ Shere Khan, a cărui voce este interpretată de actorul Benedict Cumberbatch. Vocea lui Bagheera îi aparţine lui Christian Bale, iar în viitorul film nu va exista elemente de comedie, aşa cum s-a întâmplat în „Cărţile Junglei“, lansat în urmă cu doi ani, unde Bill Murray era vocea ursului Baloo, care cânta „The Bare Necessities“.
 
 
În noua versiune, regizorul Andy Serkis, care este şi actor, fiind cunoscut cel mai mult pentru interpretarea lui Gollum din „Stăpânul Inelelor“ sau maimuţa Cezar din „Planeta Maimuţelor“, este vocea ursului Baloo. 
 
Alături de trailer, a apărut şi un video „behind-the-scenes“, în care Andy Serkis explică viziunea sa asupra acţiunii filmului. „Nu mai seamănă cu un basm pentru copii“, explică regizorul, notează nme.com. 
 
„Acesta (n.r. noul film) conţine fragmente din realitate. Există consecinţe reale şi este, totodată, o versiune mai întunecată a poveştii. Nu veţi vedea dansuri şi nu veţi auzi cântecele alături de animale, asta e sigur“, a completat Andy Serkis. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările