Au început înscrierile pentru Stand Up Fest, cel mai mare festival de stand-up comedy din România

Au început înscrierile
pentru Stand Up Fest, cel mai mare festival de stand-up comedy din
România

Stand Up Fest, cel mai mare festival de stand-up comedy din România, a dat startul înscrierilor pentru cea de-a doua ediţie a concursului, ce urmează să se desfăşoare la Braşov, în luna septembrie

Stand Up Fest, cel mai mare festival de stand-up comedy din România, a dat startul înscrierilor pentru cea de-a doua ediţie a concursului, ce urmează să se desfăşoare la Braşov, în luna septembrie. Dacă crezi că ai cele mai bune glume care pot impresiona un juriu pe măsură, atunci înscrie-te pe site.

Până pe data de 10 septembrie, comedianţii şi aspiranţii la acest statut au posibilitatea să se înscrie la Stand Up Fest 2014, concursul naţional de stand-up comedy, ajuns la cea de-a doua ediţie, direct pe site-ul festivalului, www.standupfest.ro.

Stand Up Fest îi invită pe comedianţii români la cel mai mare duel al glumelor. Pentru a putea intra în competiţie, participanţii trebuie să înscrie pe site-ul www.standupfest.ro un material care să îi reprezinte ca artişti: un text, o glumă sau un link video cu una dintre reprezentaţiile lor. Concurenţii cu cele mai bune glume se vor întrece, apoi, în cadrul festivalului, pentru câştigarea marelui premiu de 1.000 de Euro. Numele celor 20 de viitori participanţi selectaţi pentru a susţine show-uri în cadrul Stand Up Fest 2014 vor fi anunţate pe data de 15 septembrie.

Juriul care va analiza atât materialele trimise de participanţi, cât şi prestaţiile live ale concurenţilor este format din Narcisa Sarboiu (impresar, manager Club 99 Bucuresti), Claudiu Teohari (cunoscut, mai simplu, sub numele de Teo) şi Marius Cisar (director al Centrului Cultural Reduta).

Cel mai mare festival de stand-up comedy din România va avea loc în perioada 26-29 septembrie la Centrul Cultural Reduta din Braşov, fiind organizat de Asociaţia Culturală Fazin, în parteneriat cu Centrul Cultural Reduta şi Artidute.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: