Mesajele vedetelor, după moartea Ionelei Prodan. Monica Tatoiu: „Moare generaţia care a ţinut România în viaţă în anii grei şi nu are cine s-o înlocuiască“

Mesajele vedetelor, după moartea Ionelei Prodan. Monica Tatoiu: „Moare generaţia care a ţinut România în viaţă în anii grei şi nu are cine s-o înlocuiască“

Ionela Prodan va fi înmormântată joi, 19 aprilie, la cimitirul Bellu FOTO

Cunoscuta cântăreaţă de muzică populară Ionela Prodan a murit luni seară la Spitalul de Urgenţă Elias, unde artista se afla internată de mai multă vreme. La aflarea acestei veşti, mai multe vedete din România au transmis mesaje de condoleanţe.

Ştiri pe aceeaşi temă

Printre ele, Oana Roman, Mihaela Borcea, Romaniţa Iovan, Teo Trandafir, Monica Tatoiu, Elena Merişoreanu şi Gabi Luncă şi-au exprimat tristeţea cu privire la dispariţia interpretei de muzică populară.  
 
De asemenea, sute de mesaje, distribuiri şi reacţii au primit imaginile şi cuvintele pe care Anamaria Prodan Reghecampf, fiica artistei, le-a scris pe Facebook. 

„Îngerii vor cânta, iar tu vei zâmbi matuşă dragă, pentru că şi în ceruri, la fel ca şi pe pământ tu vei cânta şi te vei bucura! Dumnezeu să o odihnească în pace!", a scris Andreea Prodan. 
 
„Mie mi-a zis odată: în viaţă trebuie să te lupţi mereu, să nu te laşi niciodată şi să nu laşi pe nimeni vreodată să creadă că e mai presus de tine! Să fii mândră până la aroganţă şi conştientă de cât de bună eşti! N-am ascultat-o sută la sută! Tu ai ascultat-o şi s-a văzut! Condoleanţe, iubita mea Anamaria Prodan Reghecampf“, a scris Oana Roman Elisei.
 
Anamaria Prodan, al[turi de mama sa, regretata artistă Ionela Prodan 
 
Monica Tatoiu şi-a exprimat, de asemenea, regretul în urma trecerii în nefiinţă a Ionelei Prodan, despre care afirmă că a făcut parte din generaţia artiştilor care „a făcut România mai frumoasă“, în vremuri de tristă amintire. 
 
„Of, ce veste! Ne mor oamenii care au făcut România frumoasă, când eram asupriţi. Se duce o generaţie şi rămânem cu cea care nu ne poate plăti pensiile şi nu ne oferă nimic. Carmen Stănescu, Cristina Stamate, Stela Popescu şi acum Ionela Prodan. Moare generaţia care a ţinut România în viaţă în anii cei grei. Voi nu ştiţi cum era pe vremea aceea, când un vers sau o strofă scăpată de sub controlul Securităţii era pentru noi ca un zbor spre speranţă. Noi am scăpat, dar generaţia care ne-a ajutat să supravieţuim moare şi în locul ei nu rămâne nimic. Nimic! Nu are cine să o înlocuiască. Dumnezeu să o odihnească pe Ionela Prodan şi condoleanţe familiei!“, a transmis Monica Tatoiu. 
 
Saveta Bogdan, o prietenă apropiată a Ionelei Prodan, a mărturisit că fiica ei, Anamaria, a rămas alături de mama ei non stop.
 
„Dumnezeu să o odihnească, să-i fie ţărâna uşoară. Eu nu credeam vreodată că o să moară, era o femeie puternică“, a declarat Saveta Bogdan la Antena Stars.
  
Şi Mihaela Borcea i-a transmis Anamariei Prodan cuvinte de încurajare: „Dumnezeu să o odihnească în pace, iar ţie, draga mea, să îţi dea putere să treci cu bine peste această grea încercare din viaţa ta", la fel ca şi Romaniţa Iovan: „Dumnezeu să o odihnească în pace! Sincere condoleanţe şi multă putere ţie şi familiei tale“.
 
Soţul Ilenei Ciuculete, Cornel Galeş a transmis, la rândul său, un mesaj de condoleanţe familiei Ionelei Prodan.
 
„Dumnezeu să o ierte şi să o odihnească în pace! Văzând cum ni se duc artiştii, nu pot să mă gândesc decât că undeva, în altă dimensiune, se reuneşte un cor al soliştilor noştri dragi de muzică populară. Îmi pare tare rău pentru Ionela Prodan, dar şi pentru suferinţa Anamariei Prodan. M-am întâlnit cu ea când m-am întors din Dubai, pe 4 ianuarie. Am zburat cu aceeaşi cursa şi ţin minte că era atât de tristă şi abătută încât m-a impresionat. Se vedea clar că are o suferinţă, o mare tristeţe. Îi transmit condoleanţe şi putere. Să se întărească singură, pentru că urmează o perioadă grea. Din păcate, timpul înapoi nu-l poate da. Cronos (n.r.- personaj din mitologia greacă) este neiertător!“, a transmis Galeş.

Ionela Prodan 
 
Şi Elena Merişoreanu s-a declarat devastată de trecerea în nefiinţă a colegei şi prietenei sale Ionela Prodan. 
 
„Sunt distrusă! Am auzit că a murit Ionela Prodan şi nu am crezut. Am vorbit cu Anamaria şi mi-a confirmat. Eu am văzut-o în viaţă acum trei săptămâni, am fost la ea. O să merg cu Anamaria să căutăm costumul popular să o îmbrăcăm. Nu-mi vine să cred! Mă doare sufletul, nu mai pot să vorbesc... Am atâtea amintiri cu ea, am ultimul ei CD pe care mi l-a dat. Am fost apropiată de ea. Dumnezeu să o ierte!", a declarat cântăreaţa de muzică populară Elena Merişoreanu.
 
Gabi Luncă şi-a exprimat regretul, în urma aflării tragicei veşti. Cele două artiste au colaborat mult timp împreună. Gabi Luncă a povestit că în urmă cu mai mulţi ani, ea avea pregătit un turneu în Israel, dar pentru că a fost implicată într-un accident, a rugat-o pe Ionela Prodan să meargă în locul ei. Artista a fost foarte fericită că a reuşit să ajungă să o cunoască atât de bine pe celebra cântăreaţă de muzică populară.
 
„Boala asta e necruţătoare. Vă rog să mă credeţi că a fost o lovitură în inimă. Are şi de platină şi de aur discuri şi e foarte important în carieră acest lucru. Ăsta e un drum de care nu scapă nimeni. Aşa suntem noi oamenii. Dumnezeu să întărească fiicele, nepoatele. Am avut un accident şi am rămas mută şi nu am putut să mai merg în Israel şi am trimis-o pe ea. A venit la mine acasă şi i-am făcut un repertoriu. Ea este mai mică decât mine, însă am auzit numai lucruri frumoase despre ea. Am fost foarte tristă când am aflat“, a declarat Gabi Luncă la Antena Stars. 
 
Şi vedeta Kanal D, Teo Trandafir a primit cu tristeţe vestea morţii artistei. 
 
„Important e că nu mai e, asta nu pot accepta şi nici digera. Am văzut parcă ceva la ultima ei apariţie, dar am crezut că e doar o dispoziţie de moment, cu atât mai mult cu cât nu ştiam să fi suferit de ceva. Nu ştiam că s-a întâmplat, am aflat de la dumneavoastră, vă mulţumesc că mi-aţi spus, dar mă gândesc la familia ei, căreia îi prezint condoleanţe, mă gândesc la toţi oamenii care au urmărit-o. Noi eram mai apropiate şi pentru că semănam fizic cumva. Mă gândesc cum va fi mâine fără ea, nu lumea muzicii populare, ci lumea în general. Cred că va fi trist. Va fi trist o perioadă", a spus Teo Trandafir, prin telefon, în cadrul unei emisiuni Kanal D.
 
 
 
citeste totul despre: