Katherine Heigl a dat în judecată un lanţ de farmacii de la care solicită daune de 6 milioane de dolari

Katherine Heigl a dat în judecată un lanţ de farmacii de la care solicită daune de 6 milioane de dolari

Katherine Heigl a câştigat un premiu Emmy pentru interpretarea personajului Izzie Stevens din serialul de televiziune „Anatomia lui Grey“ FOTO Reuters

Actriţa americană Katherine Heigl a dat în judecată un lanţ de farmacii din Statele Unite de la care solicită plata unor daune de 6 milioane de dolari.

Vedeta a acuzat lanţul Duane Reade Inc. de faptul că a folosit în materialele sale promoţionale o fotografie a ei, care o prezintă în timp ce ieşea dintr-una dintre farmaciile grupului, informează bbc.co.uk.

Plângerea oficială a actriţei americane a fost înregistrată miercuri, la Tribunalul din Manhattan. În acele documente, Katherine Heigl afirmă că a fost fotografiată recent de paparazzi, la New York, în timp ce ieşea dintr-o farmacie Duane Reade. Actriţa spune că lanţul farmaceutic a decis să îi exploateze acea imagine, în scopuri comerciale, în ciuda protestelor sale.

Katherine Heigl a spus, totodată, că intenţionează să doneze unei fundaţii care ajută animalele orice sumă ce îi va fi acordată de instanţă.

Anul trecut, Katherine Heigl a ocupat locul al doilea în topul actorilor plătiţi exagerat la Hollywood, fiind depăşită de Adam Sandler. Potrivit revistei „Forbes“, pentru fiecare 1 dolar cu care a fost plătită pentru filmele ei din 2013, actriţa a generat pentru marile studiouri hollywoodiene venituri de 3,5 dolari. Unele dintre cele mai recente filme ale sale, precum „Un cuplu mortal/Killers“ şi „Face toţi banii/One for the Money“, au fost eşecuri de box office.

Katherine Heigl a câştigat însă un premiu Emmy pentru interpretarea personajului Izzie Stevens din serialul de televiziune „Anatomia lui Grey“ şi s-a remarcat apoi pe marele ecran în filme precum „Un pic însărcinată/Knocked Up“ şi „27 de rochii/27 Dresses“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: