„Iron Man!“ Prima imagine cu Busu după infarct şi mesajul transmis publicului

„Iron Man!“ Prima imagine cu Busu după infarct şi mesajul transmis publicului

Florin Busuioc FOTO Pro TV

Actorul şi prezentatorul TV Florin Busuioc (56 de ani), care a suferit în urmă cu o lună un infarct, le-a transmis telespectatorilor că se simte foarte bine şi se pregăteşte să revină pe post. De asemenea, el le-a făcut o vizită colegilor în redacţie, iar jurnalistul Ovidiu Oanţă a făcut publică o fotografie, alături de mesajul „Iron Man“.

Ştiri pe aceeaşi temă

După ce Pro TV a infirmat pentru „Adevărul“ zvonurile potrivit cărora a fost concediat, Florin Busuioc chiar a mers la redacţie pentru a-şi vizita colegii, după ce a stat aproape o lună internat în spital urma unui infarct.
 
În plus, Busu a dorit să le transmită tuturor că se simte foarte bine şi că se pregăteşte să revină pe post. 
 
„Florin Busuioc se pregăteşte să vă spună din nou cum va fi vremea şi să vă pună mintea la încercare cu Problema lui Busu“, a transmis şi site-ul Ştirile Pro TV. 
 
Busu s-a pozat şi cu Ovidiu Oanţă, care a publicat imaginea pe Facebook, numindu-l pe prezentator „Iron Man“.
 
Prima fotografie cu Busu a fost distribuită de mai multe vedete ale postului, printre care Cabral, Andreea Esca, Magda Pălimariu şi Paula Herlo, alături de mesaje entuziaste. „Bine ai venit! Hai că te aştept la ora 19.00 să râdem un pic. În curând“, a scris Esca pe Instagram. 
 
 

Momentan, Busu este înlocuit la rubrica Meteo din cadrul Ştirilor Pro TV de Ramona Păuleanu (33 de ani), care a mai prezentat vremea şi în trecut şi este şi reporter al postului.

Florin Busuioc a fost externat de la Institutul Naţional de Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu la începutul lunii decembrie, după ce a suferit un infarct şi i s-au montat două stenturi la inimă. Actorul trebuie să urmeze un tratament antiagregant, pentru prevenirea accidentelor vasculare.

Florin Busuioc a suferit un infarct pe 6 noiembrie, la finalul unui spectacol de teatru jucat pe scena Filarmonicii Oltenia din Craiova. Recuziterul Alex Ciuică a fost cel care, coordonat prin telefon de un echipaj SMURD, a făcut primele manevre de resuscitare. Ulterior, a fost transportat la Spitalul de Urgenţă din Craiova, unde dr. Paul Traşcă i-a montat un stent. La operaţie au participat şi medicul rezident Eugen Ţiereanu şi Emilia Goanţă, medicul care se ocupă de partea de dispozitive implantabile. A doua zi, actorul a fost transportat cu un elicopter la Institutul de Boli Cardiovasculare „Prof. C.C. Iliescu“.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările