EXCLUSIV Ce spune Pro TV despre zvonurile privind concedierea lui Busu, care se reface după infarct

0
0
Florin Busuioc FOTO Pro TV
Florin Busuioc FOTO Pro TV

În ultimele zile au circulat zvonuri potrivit cărora Pro TV l-ar fi concediat pe Florin Busuioc (56 de ani), care se recuperează în urma infarctului suferit luna trecută, şi i-ar fi găsit şi un înlocuitor. „Adevărul“ i-a contactat pe reprezentanţii postului pentru a lămuri situaţia.

Mai multe informaţii apărute în presă sugerează că Busu nu va mai prezenta rubrica Meteo de la Pro TV, postul luând decizia de a încheia colaborarea având în vedere starea de sănătate a actorului.

Contactaţi de „Adevărul“, reprezentanţii Pro TV au negat vehement încheierea colaborării cu îndrăgitul prezentator, precizând că ştirea privind concedierea nu conţine nicio urmă de adevăr.

„Florin Busuioc se află în concediu medical şi se reface după intervenţia suferită în urmă cu câteva săptămâni. Ştirea conform căreia acesta ar fi fost concediat nu conţine nicio urmă de adevăr“, au declarat cei de la Pro TV.

De asemenea, Busu le transmite tuturor că se simte foarte bine şi că se pregăteşte să le spună din nou telespectatorilor cum va fi vremea. El a făcut şi o vizită la sediul postului, jurnalistul Ovidiu Oanţă publicând o imagine în care apar împreună. 

Momentan, Busu este înlocuit la rubrica Meteo din cadrul Ştirilor Pro TV de Ramona Păuleanu (33 de ani), care a mai prezentat vremea şi în trecut şi este şi reporter al postului.

Florin Busuioc a fost externat de la Institutul Naţional de Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu la începutul lunii decembrie, după ce a suferit un infarct şi i s-au montat două stenturi la inimă. Actorul trebuie să urmeze un tratament antiagregant, pentru prevenirea accidentelor vasculare.

Florin Busuioc a suferit un infarct pe 6 noiembrie, la finalul unui spectacol de teatru jucat pe scena Filarmonicii Oltenia din Craiova. Recuziterul Alex Ciuică a fost cel care, coordonat prin telefon de un echipaj SMURD, a făcut primele manevre de resuscitare. Ulterior, a fost transportat la Spitalul de Urgenţă din Craiova, unde dr. Paul Traşcă i-a montat un stent. La operaţie au participat şi medicul rezident Eugen Ţiereanu şi Emilia Goanţă, medicul care se ocupă de partea de dispozitive implantabile. A doua zi, actorul a fost transportat cu un elicopter la Institutul de Boli Cardiovasculare „Prof. C.C. Iliescu“.

Mai multe - TV

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite