FOTO Starurile joacă o nouă leapşă pe Instagram: Beckham, Elton John, Natalie Portman şi Sharone Stone spun pentru cine stau în autoizolare

FOTO Starurile joacă o nouă leapşă pe Instagram: Beckham, Elton John, Natalie Portman şi Sharone Stone spun pentru cine stau în autoizolare

David Beckham stă acasă pentru soţia şi copiii lui FOTO Instagram

Celebrităţile joacă leapşa pe Instagram cu o nouă provocare denumită #IStayHomeFor (n. trad-#StauAcasăPentru), în contextul pandemiei de coronavirus. Ea a fost lansată în mediul online de artistul Kevin Bacon.

Ştiri pe aceeaşi temă

O nouă provocare cu celebrităţi a luat naştere în mediul online, pe fondul epidemiei de coronavirus. Actorul şi cântăreţul american Kevin Bacon (61 de ani) provoacă starurile de la Hollywood să ofere un exemplu şi să spună de ce aleg să se autoizoleze la domiciliu şi care sunt persoanele dragi pe care vor să le protejeze. 

Scopul jocului este să convingă lumea că distanţarea socială şi izolarea sunt cele mai bune soluţii pentru a limita răspândirea infecţiei cu noul coronavirus. 

Până acum au răspuns provocării mai multe celebrităţi, printre care actriţele Sharon Stone, Natalie Portman şi Emma Watson, cântăreţul Elton John şi fostul fotbalist David Beckham. 

Regula e cât se poate de simplă: cât stai acasă trebuie să postezi un video sau o fotografie prin care arăţi pentru cine stai acasă şi să nominalizezi apoi cinci prieteni care să facă acelaşi lucru. Poţi să postezi clipul pe reţelele sociale cu hashtagul #IStayHomeFor.


„Stăm acasă pentru cei pe care îi iubim. Eu stau acasă pentru Victoria şi copiii noştri, inclusiv pentru Cruzie care apare în această poză. Haideţi să oprim împreună răspândirea coronavirusului. Împărtăşeşte-ţi motivele“, a fost mesajul lui Beckham. 


„Stau acasă pentru copiii mei, siguranţa omenirii şi a naturii“, a transmis actriţa Sharone Stone. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thanks @eltonJohn for the nomination. #IStayHomeFor: My Kids, Humanity’s Safety, Mother Nature. Post your #IStayAtHome pic w a sign like mine and tag your friends. Mine are @mssarahcatharinepaulson @snoopdogg @ilizas @llcoolj @janellemonae‬ #StayHome #StaySafe

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on


„Stau acasă pentru bunica, mama şi cel mai bun prieten“, a scris şi actriţa Emma Watson“. Ea a adăugat: „Bunica mea are peste 70 de ani, aşa că este vulnerabilă. Mama mea suferă de diabet, iar cel mai bun prieten al meu lucrează în domeniul sănătăţii. Stau acasă pentru ei. Voi pentru cine staţi acasă? Vă transmit toată dragostea mea.“

 

„Stau acasă pentru David Furnish şi copiii noştri, Zachary şi Elijah“, a scris cântăreţul Elton John, în vărstă de 73 de ani. 

 

 

„Unii dintre prietenii mei au sistemul imunitar compromis şi sunt vulnerabili. Stau acasă pentru ei şi pentru milioanele de cadre medicale din întreaga lume, care-şi riscă zilnic viaţa pentru noi“, a scris pe Instagram Natalie Portman.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: