Fost star NBA, care a câştigat milioane, a ajuns să cerşească pe străzile din Dallas. Cum a fost salvat în urma unui apel pe social media

Fost star NBA, care a câştigat milioane, a ajuns să cerşească pe străzile din Dallas. Cum a fost salvat în urma unui apel pe social media

Dependenţa de droguri ajunge să distrugă vieţi. Chiar şi atunci când vorbim de persoane celebre, care au gustat din viaţa privilegiată. După ce am văzut cazul fostei soţii a unui actor din serialul Baywatch, modelul Loni Willison, o femeie care a ajuns să trăiască pe străzi, acum vorbim despre o situaţie similară, cu un deznodământ ceva mai fericit, totuşi. Până acum, cel puţin.

Este vorba despre baschetbalistul american de 37 de ani Delonte West, care a activat chiar şi în NBA, la echipa Mavericks, în sezonul 2011-2012. Ei bine, în luna septembrie, o fotografie cu acest fost star NBA care cerşea pe străzile oraşului Dallas a devenit virală pe internet, multora nevenindu-le să creadă în ce stare a ajuns fostul atlet.

Sportivul se luptă cu tulburarea bipolară încă din anul 2008 şi, în plus, a devenit dependent de droguri, lucruri care l-au adus în situaţia de a locui pe străzi, în ciuda faptului că West are o familie: este căsătorit şi tatăl a doi copii. West a câştigat peste 16 milioane de dolari în timpul carierei lui de nouă ani în NBA, una care s-a sfârşit în 2012, pe când acesta avea 28 de ani. 

Nu se ştie cu exactitate când a ajuns sportivul pe străzi, însă se speculează că acest lucru se întâmplă încă de acum patru ani, în ciuda faptului că familia sa a încercat din răsputeri să-l convingă să se interneze pentru a trata dependenţa care l-a distrus.

Citeşte continuarea aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările