Maia Morgenstern şi fiul ei, Tudor Istodor, joacă împreună în filmul horror „Domnişoara Christina“

Maia Morgenstern şi fiul ei,
Tudor Istodor, joacă împreună în filmul horror „Domnişoara Christina“

Tudor Istodor în adaptarea nuvelei fantastice a lui Mircea Eliade

Actorii Tudor Istodor şi Maia Morgenstern îţi dau întâlnire în cel mai incitant thriller românesc semnat de regizorul Alexandru Maftei, „Domnişoara Christina”. Filmul, o adaptare a nuvelei fantastice scrise de Mircea Eliade, va avea premiera de gală chiar în seara de Halloween, 31 octombrie, în centrul capitalei, la Cinema Pro.

Ştiri pe aceeaşi temă

Acţiunea filmului are loc în România perioadei interbelice.Tânărul pictor Egor Paşchievici (Tudor Aaron Istodor), sosit la conacul doamnei Moscu( Maia Morgenstern)împreună cu iubita lui, Sanda (Ioana Anastasia Anton), observă că întreaga ei familie o venerează pe Domnişoara Christina, mătuşa ucisă în împrejurări neclare pe când avea doar 20 de ani, în timpul răscoalelor din 1907.

Egor este atras într-un mod inexplicabil de portretul Domnişoarei Christina şi începe să o viseze. Curând însă graniţa dintre vis şi realitate se estompează iar Domnişoara Christina (Anastasia Dumitrescu), îndrăgostită de Egor, este adusă înapoi la viaţă prin ritualuri oculte chiar de către familia ei.

Citeşte mai multe pe www.okmagazine.ro!
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările