Cum arată actorul Charlie Sheen la cinci ani după ce a dezvăluit că e infectat cu HIV: „Când am aflat, am fost la un pas să-mi zbor creierii“

Cum arată actorul Charlie Sheen la cinci ani după ce a dezvăluit că e infectat cu HIV: „Când am aflat, am fost la un pas să-mi zbor creierii“

Charlie Sheen continuă să ducă o viaţă controversată (Foto: Profimedia)

Nu mai e un secret, Charlie Sheen a recunoscut în 2015 că are HIV. Actorul în vârstă de 54 de ani se luptă şi acum cu boala. În 2015, fostul star ”Doi bărbaţi şi jumătate” recunoştea că a contractat virusul HIV şi că încercase să ţină boala secretă, însă ajunsese să fie şantajat, motiv pentru care a decis să facă totul public.

Ştiri pe aceeaşi temă

Acum, la cinci ani de la celebrul interviu revelator, şi la nouă de când a fost diagnosticat cu HIV, Charlie Sheen este un alt om. Odinioară cel mai bine plătit actor de seriale, Charlie Sheen şi-a schimbat complet viaţa.

Actorul călătoreşte acum lumea în lung şi-n lat şi vorbeşte tuturor despre HIV, prevenţie şi un stil de viaţă sănătos. Chiar în februarie 2020, actorul a apărut într-o dezbatere filmată. Charlie Sheen nu mai are look-ul fresh din tinereţe, anii şi-au spus cuvântul. Faţa îi este brăzdată de riduri, cum e şi normal la o aşa vârstă. 

Citeşte mai multe aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: