Cea mai bună prietenă din copilărie a lui Meghan povesteşte despre „faţa urâtă“ a ducesei

Cea mai bună prietenă din copilărie a lui Meghan povesteşte despre „faţa urâtă“ a ducesei

Meghan Markle a împlinit 39 de ani, aniversare pe care a sărbătorit-o împreună cu oameni noi. Cu Prinţul Harry, cel care îi este soţ din 2018, cu Oprah şi alte celebrităţi care i-au devenit prietene peste noapte şi fără amicii vechi, cei care i-au stat alături înainte să intre în familia regală.

Ştiri pe aceeaşi temă

Una dintre aceste persoane de care s-a distanţat este Jessica Mulroney, cea mai bună prietenă a lui Meghan din perioada petrecută în Canada şi cea care a ajutat-o să plănuiască nunta cu Prinţul Harry. După o altercaţie cu o fashionistă de culoare pe Instagram, prietenia acesteia cu Meghan a luat sfârşit, ultima dându-şi seama că nu mai poate fi asociată cu ea.

Nu e ceva nou pentru Meghan să renunţe la prieteni vechi, atunci când aceştia nu se mai ridică la statutul ei. A fost şi cazul prietenei sale din copilărie, Ninaky Priddy, cu care se ştie de la vârsta de doi ani şi alături de care apare în mai toate fotografiile ei din copilărie.

Citeşte continuarea aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: