Andreea Spătaru la „Dansez pentru tine“

Andreea Spătaru  la „Dansez pentru tine“

Andreea Spătaru

Fotomodelul Andreea Spătaru şi campionul Local Kombat Cătălin Moroşanu vor participa în noul sezon al emisiunii „Dansez pentru tine“, care va începe la 19 martie, la Pro TV, informează postul de tele­viziune.

Ştiri pe aceeaşi temă

Devenită recent mama unei fetiţe, Andreea Spătaru şi-a recăpătat silueta şi este pregătită să concureze la cel de-al nouălea sezon al emisiunii. „Îmi place să dansez, dar numai când sunt în locuri unde se dansează", spune Andreea Spătaru.

„Mi-ar fi plăcut să fi luat cursuri de dans în copilărie şi să pot dansa orice stil, însă sper să recuperez acum timpul pierdut şi să învăţ cât mai multe", adaugă ea. Fotomodelul spune că mizează pe naturaleţea ei şi faptul că este sociabilă şi descurcăreaţă, dar ştie că secretul acestei competiţii este munca şi perseverenţa.

Cătălin Moroşanu, renumit „Moartea din Carpaţi", a declarat că îşi dorea să participe în noul sezon al competiţiei şi că are de gând să câştige pentru a-şi ajuta partenera să-şi recapete speranţa.

„Atuurile mele sunt felul meu de a fi, faptul că sunt dispus la sacrificii şi că am mentalitate de sportiv. Stilul preferat este punk, house, stilul Prodigy, pentru că simt că mă eliberez", spune sportivul.

Moroşanu a mai participat şi în trecut în cadrul emisiunii, când a dansat alături de Delia Matache şi de Gina Pistol, pentru a ajuta mai multe cazuri sociale din afara concursului.

Actriţa Diana Dumitrescu, designerul Cătălin Botezatu şi Dragoş Bucurenci sunt celelalte vedete care şi-au confirmat prezenţa în cadrul emisiunii prezentate de Ştefan Bănică jr şi Iulia Vântur.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările