Expertul în Educaţie Marian Staş a fost numit consilier al ministrului Monica Anisie

Expertul în Educaţie Marian Staş a fost numit consilier al ministrului Monica Anisie

Marian Staş este noul consilier la Educaţie FOTO: Sever Gheorghe

Expertul în Educaţie, Marian Staş, a fost numit consilier în echipa ministrului Anisie, conform anunţului acestuia postat pe pagina sa de Facebook, vineri. Specialistul se va ocupa de dezvoltarea în sistem a unor unităţi-pilot, experimentale şi de aplicaţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Marian Staş are studii de Matematică-Informatică la Universitatea din Bucureşti şi studii de sisteme informatice - calculatoare electronice la Academia Tehnică Militară din Bucureşti. 
 
Marian Staş este cel mai recent consilier numit în echipa ministrul Educaţiei, care să fi activat în societatea civilă. Daniela Vişoianu, preşedintă a Federaţiei Coaliţia pentru Educaţie a fost numită consilier la minister anul trecut, în noiembrie. 

Staş este cadru didactic asociat la Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei de la Universitatea din Bucureşti şi la Harvard Kennedy School, unde predă cursuri de vară. 
 
Expertul a făcut parte şi din grupurile de lucru ale administraţiei prezidenţiale în proiectul România Educată. Din 2002, coordonează „programul de leadership pentru tineri Clubul Liderii Mileniului Trei, un proiect educaţional non-formal cu peste 13.000 de absolvenţi până în ziua de astăzi, din România şi Moldova”, se arată pe site-ul conferinţelor „Acces la literatura ştiinţifică”, conform edupedu.ro

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: