Articol publicitar

Un supermarket cu preţuri foarte atractive va fi deschis în Vitantis Shopping Center

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
La Cocos

Din 18 noiembrie, primul supermarket La Cocoş din Bucureşti va fi deschis în Vitantis Shopping Center. Magazinul va avea o suprafaţă de vânzare de 5.000 de mp şi va oferi consumatorilor o multitudine de produse cu preturi foarte atractive, după acelaşi model din Ploieşti.

Supermarketul este poziţionat pe segmentul hard discount şi oferă clienţilor produse cu promoţii permanente de la minim 3 bucăţi cumpărate, oferindu-le astfel posibilitatea să facă economii importante. Preţurile promoţionale se aplică tuturor produselor din magazin şi se vor regăsi la raft pentru perioade mari de timp.

„Putem să oferim preţuri foarte mici deoarece totul este extrem de bine optimizat iar marja de profit este una foarte redusă. În acest moment, compania are contracte de colaborare cu peste 300 de furnizori, un portofoliu de peste 9000 de produse şi un trafic de aproximativ 4000 de clienţi pe zi, în magazinul din Ploieşti. Toate acestea sunt posibile datorită implicării celor 410 angajaţi, 260 în Ploieşti şi 150 în Bucureşti”, a declarant Iulian Nica – General Manager

Supermarketul La Cocoş va fi deschis din 18 noiembrie, în Vitantis Shopping Center, de luni până sâmbătă, de la 6:30 la 20:30 şi duminică, de la 6:30 la 16:30.

Supermarketul La Cocoş este un magazin cu capital 100% românesc, dedicat sloganului – „Supermarketul ce ţine cu casa!” Este o afacere de familie născută în 2014, la Ploieşti, din dorinţa de a le oferi românilor posibilitatea de a beneficia de preţuri cu adevărat mici, fără să cumpere cantităţi mari de produse.

Vitantis Shopping Center este  unul din primele parcuri de retail din partea de sud a Bucureştiului si este situat pe Şoseaua Vitan-Bârzeşti, nr. 7A.

Centrul comercial este format din supermarketul La Cocoş, BRICO DEPÔT, magazinul de mobilă Casa Rusu şi dispune de peste 850 locuri de parcare.

Contact Vitantis Shopping Center

Biroul Administrativ
Email: office@vitantis.ro
Telefon: 021 310 45 13
https://www.vitantis.ro/
https://www.facebook.com/Vitantis

Contact Supermarket La Cocoş

Florin Cislariu
Email: supermarketlacocosbucuresti@gmail.com
Telefon: 0770 483 765
https://www.facebook.com/lacocosvitantis

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite