Kaufland România acordă un bonus de 1,6 milioane de euro angajaţilor săi

Kaufland România acordă un bonus de 1,6 milioane de euro angajaţilor săi

Kaufland România oferă un bonus de 1,6 milioane euro echipelor sale ,,din linia întâi”, din magazine şi depozite, şi introduce plata imediată a orelor suplimentare efectuate în această perioadă, conform criteriilor interne.

,,Sunt deosebit de recunoscător echipelor noastre, în aceste zile de grea încercare pentru o lume întreagă. Sunt mândru de implicarea colegilor mei şi le mulţumesc pentru eforturile ieşite din comun, unele dintre ele care poate nu se văd cu ochiul liber. Înţelegem rolul pe care îl avem în această perioadă şi vom continua să fim alături de echipele noastre din linia întâi cu tot sprijinul de care vor avea nevoie”, declară Marco Hößl, CEO Kaufland România.
 
Acesta nu este singurul demers al companiei pentru a veni în sprijinul celor a căror implicare fac posibilă buna aprovizionare a populaţiei, Kaufland venind astfel şi cu măsuri de sprijin pentru partenerii săi.  
 
Din dorinţa de a proteja angajaţii mai vulnerabili, compania a luat hotărârea ca persoanele cu vârsta de peste 65 de ani şi gravidele să intre în concediu plătit, dacă doresc. 
 
În magazine, Kaufland a introdus măsuri suplimentare de protecţie a angajaţilor, ce includ dotarea caselor de marcat cu geamuri de protecţie, cu dispensere cu dezinfectant gratuit, mănuşi de unică folosinţă, dezinfectarea frecventă a tuturor spaţiilor comune şi obiectelor de uz larg, amplasarea benzilor de semnalizare a distanţei de siguranţă, signalistică ce promovează mesajele de prevenţie şi derularea unei campanii de responsabilizare a clienţilor la cumpărături. 
 
Echipele Kaufland au la dispoziţie şi o linie telefonică dedicată, pentru informarea corectă şi completă.
 
Compania se angajează să ia toate măsurile necesare pentru a proteja siguranţa colegilor şi a clienţilor, în linie cu evoluţia situaţiei actuale. 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: