Eurom Bank, fosta Dacia Felix, isi muta activitatea la Bucuresti

AGA extraordinara a Eurom Bank, fosta Dacia Felix, care a avut loc ieri dupa-amiaza, la Cluj-Napoca, a decis mutarea centralei institutiei in Capitala. Presedintele consiliului de administratie,

AGA extraordinara a Eurom Bank, fosta Dacia Felix, care a avut loc ieri dupa-amiaza, la Cluj-Napoca, a decis mutarea centralei institutiei in Capitala. Presedintele consiliului de administratie, Benesh Avital, a declarat ca "aceasta decizie a fost luata pentru cresterea eficientei bancii, tinand cont ca Bucuresti este centrul economic si financiar al tarii. La Cluj, va continua sa actioneze doar o filiala a Eurom Bank". De asemenea, o alta decizie importanta a AGA a constat in reducerea capitalului social de la 1.406 miliarde lei la 348 miliarde lei, prin diminuarea valorii nominale a actiunilor, lucru care va duce la scaderea valorii unei actiuni la 1.000 de lei fata de 5.000, cat valora inainte. Conducerea bancii a autorizat folosirea a 333 de miliarde de lei acumulate de banca din rezervele de curs valutar si din profitul pe acest an, pentru acoperirea pierderilor acumulate de banca pana la sfarsitul anului 2000. Ultima decizie a AGA a fost inchiderea filialei din Sf. Gheorghe a Bancii pentru rezultatele negative financiare inregistrate aici.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: