Noul şef de la Autoritatea Naţională de Turism, Răzvan Filipescu, este un necunoscut chiar şi pentru ministrul Maria Grapini

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maria Grapini a avut un lapsus, nu a ştiut "pe moment" prenumele celui pe care l-a numit la conducerea ANT
Maria Grapini a avut un lapsus, nu a ştiut "pe moment" prenumele celui pe care l-a numit la conducerea ANT

Ministrul delegat pentru IMM-uri şi turism, Maria Grapini, a declarat luni că a fost numit un nou şef la Autoritatea Naţională pentru Turism, "domnul Filipescu", care provine din mediul de afaceri, despre care însă nu a putut să dea mai multe detalii, neştiind nici măcar prenumele acestuia.

"Am un nou şef la Autoritatea Naţională de Turism, domnul Filipescu, provine din mediul de afaceri", s-a rezumat Grapini să spună după o conferinţă de presă.
Ea a fost vizibil iritată în momentul în care reprezentanţii presei au cerut mai multe detalii despre şeful autorităţii, inclusiv despre numele complet al acestuia.
"Nu ştiu chiar tot despre domnul Filipescu. Nu-i ştiu prenumele... domnul Filipescu şi vine din mediul de afaceri", a continuat Grapini, menţionând că CV-ul este postat pe "site", fără să menţioneze despre ce site este vorba.

Numit la 25 aprilie

Pe pagina de web a Ministerului Economiei nu se regăseşte CV-ul "domnului Filipescu", dar ca şef al Autorităţii Naţionale pentru Turism este menţionat, într-adevăr, Răzvan Filipescu.
Decizia primului ministru de numire a preşedintelui Autorităţii Naţionale pentru Turism a fost publicată joi, 25 aprilie, în Monitorul Oficial. Filipescu are rang de secretar de stat.
Filipescu a fost preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie România-Brazilia, fiind absolvent al Universităţii "Ovidius" din Constanţa.
Potrivit datelor postate de Filipescu pe o platformă de socializare, acesta ocupă funcţia de manager general al unui holding de companii cu activităţi în domeniul agriculturii, al operaţiunilor portuare, turism, servicii, depozitare de cereale.

Agathon: „Industria ospitalităţii are mari aşteptări de la el“

Preşedintele Federaţiei Patronale din Turism şi Servicii, fostul ministru Dan Matei Agathon, a aflat de numirea noului şef al ANT şi îi transmite lui Răzvan Filipescu mesajul că „prima sută de zile este esenţială pentru consacrarea în această funcţie“.
„Este momentul ca lupii tineri din turism să-şi demonstreze valoarea, iar industria are mari aşteptări de la dl Filipescu. De exemplu, după Sărbătorile de Paşte, îl invităm pe litoral, să dezbatem împreună problemele hotelierilor. Prima sută de zile este esenţială în activitatea aceasta de coordonare a sectorului de turism, şi sunt convins că dl Filipescu va avea proiecte şi programe concrete“, a declarat, pentru „Adevărul“, liderul patronal.

EconomiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite