FOTO Top cinci cele mai scumpe apartamente din Bucureşti

FOTO Top cinci cele mai scumpe apartamente din Bucureşti

Cea mai scumpă locuinţă din Bucureşti se află în cartierul Primăverii şi se vinde cu 2,9 milioane de euro plus TVA   FOTO Imopedia.ro

Cele mai costisitoare penthouse-uri şi duplexuri din Capitală sunt scoase la vânzare cu preţuri cuprinse între 1,2 milioane de euro şi 2,9 milioane de euro. Au terase imense, mobilier de lux, parcare cu lift individual şi se regăsesc în nordul Bucureştiului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cele mai scumpe cinci apartamente din Bucureşti se tranzacţionează cu preţuri care variază între 1,2 milioane de euro şi 2,9 milioane de euro plus TVA şi se află în nordul Capitalei, potrivit unei analize realizate de către Imopedia.ro. Apartamentele de lux vin la pachet cu terase uriaşe.
 

Cartierul Primăverii, cel mai piperat

 
Cea mai „piperată“ locuinţă este un duplex situat în cartierul Primăverii. Ocupând ultimele două niveluri ale unui imobil cu cinci etaje, această proprietate este spectaculoasă atât prin dimensiuni, cât şi prin împărţire. Locuinţa se întinde pe o suprafaţă de 400 de metri pătraţi, iar fiecare nivel beneficiază de câte o terasă generoasă, ambele însumând peste 200 de metri pătraţi. Inaugurat în urmă cu patru ani, blocul este ridicat într-o zonă exclusivistă, pe o stradă din cartierul Primăverii cu acces restricţionat publicului. Locuinţa vine la pachet cu două locuri de parcare în garajul subteran, iar preţul este de 2,9 milioane de euro, la care se adaugă TVA.
 
La primul nivel se află zona de living, biroul, cele trei dormitoare (dotate cu dressing şi baie proprie), bucătăria şi două băi, în timp ce la nivelul superior se află sala de fitness şi foişorul.
 

Penthouse pe două etaje 

 
Următorul clasat în top este un penthouse pe două niveluri, situat pe şoseaua Nordului din Bucureşti, cu vedere spre Parcul Herăstrău. Acesta costă 1,8 milioane de euro şi are o suprafaţă construită de 530 de metri pătraţi, din care 280 de metri pătraţi sunt utili, iar restul îl reprezintă terasele. Pe primul nivel al locuinţei se întind livingul, bucătăria şi cele patru dormitoare, în timp ce la al doilea nivel se regăseşte camera dedicată hobby-urilor. Totodată, proprietatea este însoţită de două locuri de parcare în garajul subteran. Locuinţa se află la ultimele niveluri ale unui imobil de lux construit în anul 2009.
 

1,3 milioane de euro în Aviatorilor

Podiumul este completat de un alt penthouse, de data aceasta situat în zona Aviatorilor, care se vinde cu 1,3 milioane de euro. Acesta se află în apropiere de Parcul Herăstrău, fiind situat la ultimul etaj al unui imobil construit în anul 2006. Penthouse-ul are o suprafaţă construită de 910 metri pătraţi, din care cea utilă este de 310 metri pătraţi, restul fiind ocupat de o uriaşă terasă. Apartamentul este amenajat în stil italian, proprietarul scoţând la mezat chiar şi mobilierul. Locuinţa vine la pachet cu patru locuri de parcare în subteran şi lift direct până la interior. Construit în 2006, blocul exclusivist are doar patru locuinţe, fiecare ocupând un întreg nivel. 

Penthouse în Băneasa 

Poziţia a patra este ocupată de către un penthouse dintr-un complex rezidenţial de lux din pădurea Băneasa, aflat la ultimul etaj al unui imobil cu patru etaje construit în anul 2008. Cu o suprafaţă utilă de puţin peste 300 de metri pătraţi, apartamentul este împărţit în şase camere, una dintre încăperi având rol de bibliotecă. Mobilierul este executat manual, adus din Florenţa, Italia. Proprietatea este decorată cu vitraliu pe tavan şi are arcadă cu mai multe coloane. Preţul se ridică la 1,2 milioane de euro. Proprietatea este oferită şi spre închiriere, cu 5.500 de euro pe lună.
 

 

Duplex de 1,2 milioane de euro 

Ultima poziţie în top aparţine unui apartament din zona Primăverii. Amplasat la ultimele două niveluri ale unui imobil din anul 2004, acesta are o suprafaţă utilă de 251 de metri pătraţi. Locuinţa beneficiază de trei camere, terasă spaţioasă şi balcon generos. Accesul în locuinţă se face direct din lift. Preţul este de 1,2 milioane de euro.

   

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările