Noua platformă destinata diverselor oferte imobiliare  poate fi accesată atât de pe computer, cât şi de pe telefon sau tabletă, având şi o versiune bine-optimizată pentru dispozitivele mobile.
 
Cumpărătorii interesaţi să achiziţioneze sau să închirieze locuinţe în Bucureşti sau Ilfov au acces la cele mai recente oferte imobiliare publicate de către particulari şi pot contacta proprietarii direct. Persoanele care sunt în căutarea unei locuinţe nu vor mai trebui să-şi piardă timpul sunând zeci de agenţii imobiliare care se dau drept particulari,  acestea având deja ofertele publicate pe alte site-uri de anunţuri imobiliare.
 
Vânzătorii pot posta gratuit anunţuri imobiliare pentru Bucureşti şi oferte imobiliare din judeţul Ilfov, fără nici un fel de costuri, cu condiţia ca utilizatorul să fie particular. Anunţurile publicate de agenţii nu vor mai fi validate – cum se întâmplă în celelalte site-uri de profil. Noutatea constă în limitarea numărului de anunţuri de la particulari la un număr de maximum trei anunţuri imobiliare publicate.
Folosind această metodă inovatoare, administratorii ne arată că fac toate demersurile necesare în ceea ce priveşte descurajarea agenţiilor în ceea ce priveşte utilizarea acestui portal.

Ideea de Comision 0 este împrumutată din Occident. În numeroase ţări din Europa Centrală şi de Est agenţiile imobiliare nu percep comision de la cumpărători, fapt pentru care cetăţenii respectivi nu sunt obişnuiţi cu aceste taxe. Anunţuri Imobiliare Proprietari îşi propune să instaleze o nouă mentalitate pe plan local şi să-i încurajeze pe cei care vor să tranzacţioneze imobile cu comision 0.
   
Platforma online AnunturiProprietariBucuresti.ro, specializată în listarea anunţurilor imobiliare din Bucureşti şi Ilfov, acceptă publicarea anunţurilor de vânzare sau închiriere de garsoniere, apartamente, case, vile, terenuri, spaţii comerciale şi afaceri diverse, dar propune şi o categorie mai puţin obişnuită în acest sector, care totuşi începe să fie la modă pe plan local, şi anume: schimburi imobiliare.
 
Clasificarea anunţurilor este cât se poate de intuitivă, fiind împărţită pe zonele de interes, care au fost cel mai des căutate în ultimul deceniu. Localităţile din Ilfov sunt de asemenea clar delimitate de zonele din Bucureşti, pentru a evita oricare dintre asemănările de nume ce ar putea cauza confuzie.
 
Datorită unicităţii acestui proiect modern, fondatorii se aşteaptă ca proiectul să ia o mare amploare în următorul an şi să se definească pe piaţa românească ca fiind un punct de referinţă în domeniul imobiliar.