Grupul Emirates angajează 200 de IT-iști români în Dubai. Când au loc interviurile din București

0
Publicat:

Profesioniștii IT din România care își doresc dezvoltarea carierei au ocazia să aplice pentru un loc de muncă în cadrul grupului Emirates.

Avion al Emirates Airlines la sol
Emirates angajează IT-iști din România

Grupul include companiile Emirates – cea mai mare companie aeriană internațională din lume, și dnata, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii în domeniul transportului aerian și al călătoriilor la nivel global.

Grupul va organiza la București interviuri pentru recrutare, la jumătatea lunii ianuarie 2024.

Grupul Emirates caută să recruteze în lunile următoare peste 200 de IT-iști pentru diverse poziții din domeniile software engineering și technical software engineering, DevOps, hybrid cloud, Agile delivery, managementul tehnic al produselor, digital workplace, cybersecurity, arhitectură IT, inovație și managementul serviciilor.

Adel Al Redha, COO Emirates, a declarat: "Dubai este în top 10 orașe din lume în care experții tech aspiră să lucreze pentru dezvoltarea de noi aplicații. În calitate de lider global în transportul aerian căutăm în permanență să optimizăm produsele și eficiența operațiunilor. Investim în viitor pentru a beneficia de evoluția tehnologică și pentru a dezvolta competențele angajaților noștri. Dorim să atragem oameni talentați în echipa noastră de IT. Avem în lucru numeroase proiecte tech interesante și solicitante în același timp, unele dintre ele urmând să modeleze procesele și activitățile noastre cotidiene. Știm că acestea vor constitui fundamentul unor cariere de vis pentru profesioniștii din domeniul tehnologiei."

Echipa IT a grupului lucrează la proiecte de ultimă generație B2C, B2B, servicii de suport și operațiuni pentru peste 40 de branduri și companii din Dubai și din întreaga lume.

Echipa proiectează, dezvoltă și asigură într-un mod eficient mentenanța software și a sistemelor care contribuie în mod real în susținerea operațiunilor, creșterea veniturilor, controlul costurilor, maximizarea businessului și a eficienței personalului și generează implicare internă.

Printre proiectele recente pe care echipa IT le-a furnizat se numără contribuția sa la lansarea spre vânzare a produsului premium economy al Emirates, optimizarea serviciilor de catering cu ajutorul modelelor de inteligență artificială, integrarea datelor biometrice în operațiunile de check-in și activarea sistemului de autopredare a bagajelor, precum și la managementul sistemelor cargo și resurse ale dnata.

Angajații tech au oportunități uriașe de a introduce tehnologii avansate și cele mai recente aplicații în operațiunile specifice companiei aeriene, de a se implica în dezvoltarea unor interfețe flexibile și ușor de utilizat de către clienți, de a utiliza analiza aprofundată a datelor și de a implementa elemente de machine learning și robotică în parteneriat cu lideri ai industriei.

Instrumente și tehnologii

Unele dintre instrumentele, tehnologiile și modelele cele mai avansate aflate la dispoziția echipei IT includ servicii cloud, microservicii, gestionarea API-urilor, event streaming, robotică, DevOps, date biometrice, inclusiv recunoașterea facială, dezvoltare web și mobil native, mainframe - ALCS, ERP (aplicații Oracle) și limbaje de programare moderne precum ReactJS, full stack Java, .NET și Python.

Formarea și dezvoltarea personalului

Formarea personalului include cursuri aprofundate despre instrumente, tehnologii, subiecte tehnice și livrare Agile, care contribuie la perfecționarea angajaților. Procesul include, de asemenea, e-learning și sprijin pentru femeile din domeniul tehnic. Acestea sunt completate de sesiuni de schimb de cunoștințe, discuții tehnice, evenimente tip hackathon, codefest și bootcamp.

Angajații tech au șansa de a face parte, de asemenea, dintr-o comunitate activă de programatori, un hub de engagement în domeniul IT, o academie tech, un forum de cybersecurity și unul din domeniul data science.

Grupul Emirates are o reputație excelentă în ceea ce privește promovarea inovației în cadrul echipelor și operațiunilor sale. Grupul a deschis recent platforma Innovation Majlis și a investit în Intelak și Aviation X-Lab, programe de vârf pentru start-up-uri – și în dezvoltarea de software și hardware pentru domenii operaționale critice, robotică, prezență în Metaverse și alte tehnologii Web 3.0.

Emirates are o politică salarială și de indemnizații competitivă, oferă eligibilitate pentru dividende, un pachet avantajos de servicii medicale și de asigurări de viață, concediu anual și bilete de avion pentru familie, precum și reduceri semificative la biletele de avion pentru persoanele aflate în întreținere, familia extinsă și prieteni, cu care pot călători în toate cele 130 de destinații din rețeaua Emirates. Cardul Emirates Platinum le oferă angajaților o serie de privilegii și reduceri în mii de magazine, cluburi, clinici, instituții de învățământ, la retaileri și operatori din domeniul ospitalității din Emiratele Arabe Unite și din întreaga lume.

Top 10 motive pentru a te alătura echipei IT a grupului Emirates

1. Te implici în proiecte palpitante, inovatoare din domeniul aviației

2. Lucrezi cu instrumente și tehnologii de ultimă generație

3. Te dezvolți într-o cultură bazată pe inovație și transformare

4. Beneficiezi de training și oportunități de dezvoltare a carierei

5. Beneficiezi de compensații, beneficii și un echilibru atractiv între viața profesională și cea privată

6. Călătorești în jurul lumii prin rețeaua globală a Emirates împreună cu familia și prietenii, în condiții super accesibile

7. Ești motivat, recompensat și apreciat prin programul Najm

8. Te alături unor comunități active și solide și ești susținut de echipa de conducere

9. Participi la creșterea și dezvoltarea a două branduri din topul mondial – Emirates și dnata

10. Trăiești și lucrezi la Dubai, unul dintre cele mai cosmopolite și iconice orașe din lume

EconomiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite