Descoperă afacerea profitabilă a Laurei și a lui Adrian, deschisă la marginea Bucureștiului! Produsele lor sunt la mare căutare, iar stocurile sunt tot mai goale

0
Publicat:

În apropierea Capitalei, o familie tânără de producători și-a deschis o afacere de succes.

Sursa foto: FB/Livada de cireși amari
Sursa foto: FB/Livada de cireși amari

Laura şi Adrian au o livadă de cireşi amari în Bâldana, judeţul Dâmboviţa, care s-a transformat dintr-o afacere de suflet în atracţie atât pentru cei mici, cât şi pentru cei mari, scrie Observatornews.

Totul a plecat de la un cireș amar bătrân care împlinește 70 de ani. Tinerii l-au altoit și au ajuns la aproximativ 650 de bucăți de cireși amari.  Și au avit succes deoarece poducătorii de dulceaţă, distileriile, cofetăriile sau companiile din industria pharma se bat pe ele, mai ales că se găsesc din ce în ce mai greu. 

De la cei mici prima impresie a fost că cireşele sunt stricate. Iar părinţii sunt foarte încântaţi, că îşi aduc aminte de vremurile din copilărie. Cererea este destul de mare, dar oferta e destul de mică. Din păcate, anul ăsta e unul slab, destul de slab din cauza gerurilor din luna aprilie”, spune Adrian Petrea, producătorul cireșelor.

Un kilogram de cireșe amare se vinde cu 35-40 de lei, iar cei care vin să viziteze livada tinerilor se pot bucura și de ore de echitație (150 de lei/oră).

Lygia Alexandrescu, nutriționist, explică beneficiile consumului de cireșe amare: nivel ridicat de antioxidanţi, vitamina E, efect antiinflamator; de multe ori durerea poate fi inhibată consumând 20-30 de cireşe amare. 

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite