Cum puteți mări valoarea unui apartament. Detaliile de care să țineți cont

0
Publicat:

Renovarea unei bucătării și/sau a unei băi este principala soluție pentru creșterea valorii casei. În ceea ce-i privește pe americani, casa trebuie să fie un loc sigur pentru locuitorii ei, să reziste dezastrelor naturale și să aibă un sistem de filtrare a apei.

Renovarea nu înseamnă doar detalii estetice Arhivă Adevărul
Renovarea nu înseamnă doar detalii estetice Arhivă Adevărul

Un studiu realizat și publicat anul trecut de Reveal Marketing Research, în colaborare cu Rockwool, arată că 71% dintre românii care locuiesc în apartamente şi-ar dori să se implice activ în alegerea materialelor folosite la anveloparea blocului, iar 49% nu ştiu dacă siguranţa la foc a locuinţei în care trăiesc este reglementată prin lege, conform money.ro

Rezultatele studiului arată că, până în 2022, renovările locuinţelor au vizat cel mai frecvent îmbunătăţiri estetice (62%), urmate de înlocuirea uşilor şi ferestrelor (45%) şi de refacerea/îmbunătăţirea sistemelor de izolaţie a spaţiului de locuit (36%).

Principalul beneficiu aşteptat al renovării caselor individuale este economisirea banilor prin îmbunătăţirea eficienţei energetice (44%). Românii de peste 44 de ani (62%) şi cei din mediul urban (48%) sunt interesaţi de eficienţa energetică, tinerii de sub 30 de ani sunt preocupaţi de creşterea siguranţei la foc.

57% dintre românii care vor să renoveze locuiesc la casă.

În ceea ce-i privește pe americani, casa trebuie să fie un loc sigur pentru locuitorii ei, să reziste dezastrelor naturale și să aibă un sistem de filtrare a apei.

Nasdaq anunță trei tendințe de renovare care vor face locuința un bun mai atractiv pentru potențialii cumpărători și un loc mai bun pentru locuitorii actuali.

Un sondaj recent al US News & World Report asupra americanilor cu vârsta de peste 55 de ani arată că 93% consideră îmbătrânirea într-un loc stabil „un obiectiv important”. Pentru a atrage această categorie demografică, casa trebuie să fie un loc sigur pentru adulții în vârstă.

Pe măsură ce fenomenele meteorologice extreme devin tot mai frecvente, mulți cumpărători de case caută case care au fost renovate pentru a rezista dezastrelor naturale.

În 2024, casa ideală contribuie la sănătatea și siguranța locuitorilor ei. Bostock consideră că instalarea unui sistem de filtrare a apei în casă este o renovare esențială în 2024.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite