Articol publicitar

„Copii educaţi pentru o societate mai bună” – un proiect de responsabilitate socială realizat de către lanţul de farmacii Evofarm

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
evofam

Luna aceasta am iniţiat proiectul de responsabilitate socială „Copii educaţi pentru o societate mai bună”, o acţiune menită să ofere şansa unui început de an şcolar lipsit de griji unui număr de 280 de şcolari din localităţile Săgeata, Dâmbroca şi Găvăneşti, judeţul Buzău.

evofam

Încă de la înfiinţare ne-am propus să ne implicăm activ şi să contribuim la creşterea şi dezvoltarea comunităţilor locale în mijlocul cărora ne desfăşurăm activitatea.  

    

Accesul la educaţie şi sănătate pentru copiii care provin din zone defavorizate este esenţial pentru creşterea calităţii vieţii acestora. În aceste comunităţi, sunt multe familii pentru care achiziţionarea unui ghiozdan şi a rechizitelor necesare începutului de an şcolar reprezintă un efort financiar adesea inaccesibil. 

Pe data de 8 septembrie, de Sfânta Maria, programul a debutat cu o acţiune în care echipa noastră a oferit ghiozdane echipate cu toate rechizitele şcolare necesare unui an şcolar productiv copiilor de la clasa pregătitoare până la clasa a opta, din localităţile Săgeata, Dâmbroca şi Găvăneşti, judeţul Buzău. Acţiunea a beneficiat de sprijinul preotului Adăscăliţei de la biserica din Săgeata, un om cu suflet mare, implicat în viaţa acestor comunităţi. 

- „Doresc să vă mulţumesc şi să apreciez iniţiativa dumneavoastră de a dărui tuturor copiilor, în primul rând bucurie, şi apoi, în fapt, ceea ce este necesar pentru continuarea actului educaţional. Suntem recunoscători pentru tot sprijinul oferit şi întreaga comunitate a răspuns pozitiv la acest demers. Dar din dar se face Rai.” – Preotul Iulian Adăscăliţei, Parohia Săgeata, Com. Săgeata, Jud. Buzău 

- „Ne bucură puterea gestului în sine, întărind valorile umane precum solidaritatea, generozitatea sau bunătatea. Suntem convinşi că doar oferind astfel de modele celor mici vom putea da naştere unor viitori lideri autentici, care să promoveze binele comun şi preţuirea aproapelui.” – Director Prof. Emanuel Mihail Mirea, Şcoala Gimnazială Nicolae Efrimescu, Com. Săgeata, Jud. Buzău 

evofarm

Despre Evofarm 

Lanţul de farmacii Evofarm a luat naştere din dorinţa de a pune sănătatea oamenilor pe primul plan. În cei peste 10 ani de activitate, a devenit un lanţ regional, cu prezenţă mare în zona rurală, rămasă neacoperită de marile lanţuri de farmacii. Astăzi, în cadrul lanţului de farmacii Evofarm, lucrează zi de zi aproximativ 280 de profesionişti în domeniul sănătăţii, pregătiţi mereu să vină în ajutorul celorlalţi. 

Încă de la înfiinţare, lanţul de farmacii Evofarm şi-a propus să transforme în prioritate orice problemă de sănătate a românilor de pretutindeni. Evofarm intră în prima linie şi luptă fără compromis pentru sănătatea de zi cu zi a românilor obişnuiţi de la comune, sate şi oraşe mici. 

Ghidaţi de principiul „Un om sănătos este un om puternic, activ şi energic”, Evofarm ştie cât de importantă este prevenţia şi medicaţia periodică, astfel că asigură tratamente lunare la preţuri mici. Diversitatea produselor din portofoliu şi orientarea spre soluţii de sănătate adaptate vieţii active din zona rurală şi din oraşele mici face ca Evofarm să fie o alternativă de încredere şi la îndemâna tuturor oamenilor. 

Agenţia Sirigo

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite