Cei mai trendy blugi bărbătești ai verii și cum să îi asortați

0
0
Publicat:

Dacă vă numărați printre domnii pasionați de modă și vă doriți ca, în această vară, să străluciți cu adevărat, dar nu știți de unde să începeți, aflați că acest articol vă este dedicat.

adevarul ro jpg

În rândurile ce urmează ne propunem să vă vorbim despre cele mai trendy perechi de blugi pentru bărbați pentru acest sezon. Veți afla din ce modele puteți alege, dar și cum să îi asortați în funcție de eveniment. Fie că optați pentru o pereche de pantaloni scurți, fie pentru unii lungi, aflați că sfaturile pe care urmează să vi le oferim vi se vor potrivi negreșit. Ținând cont de detaliile aflate, suntem convinși că vă veți putea crea cele mai fabuloase ținute de vară, indiferent de locație sau ocazie. Așadar, fără să mai stăm prea mult pe gânduri, să începem!

Vara este un prilej minunat de schimbare a garderobei. De la cea pentru birou până la cea de uz zilnic, în tendințe casual, aveți o mulțime de metode prin care vă puteți asorta în acest sezon. De aceea, alegerea poate fi una dificilă. Însă, stați fără griji! În continuare vă vom sări în ajutor prin a vă enumera perechile de blugi de bărbați promise, ajutându-vă astfel să faceți cea mai bună alegere. Iată ce modele vă stau la dispoziție.

Începem cu prima și cea mai populară pereche de blugi de bărbați, și anume, blugii simpli. Aceștia dau dovadă de rafinament și organizare și pot fi purtați la diverse ocazii mai elegante, cum ar fi mersul la birou sau la ședințele cu părinții. Culorile din care puteți alege se aplică la toate perechile de pantaloni eleganți pentru bărbați, așa că le vom menționa de la început: albastru închis, albastru deschis, negru sau gri. Indiferent de nuanța pentru care optați, aflați că ținuta dumneavoastră va fi una aranjată, de invidiat. Puteți asorta acești blugi foarte ușor folosind un tricou polo sau o cămașă cu mânecă scurtă. Tot ce contează este să vă simțiți în largul dumneavoastră și să dispuneți de libertate în mișcare și respirabilitate din plin. Lăsați-vă imaginația să zboare și cu siguranță veți crea cele mai moderne outfituri. Și ca să vă mai dăm un pont, pentru un plus de strălucire puteți asorta această ținută și cu sacouri bărbătești în culori complementare. Eleganța va fi una debordantă iar dumneavoastră veți atrage toate privirile.

Trecem mai departe și ne întâlnim cu următoarea pereche de blugi, cea cu rupturi. Acești pantaloni trendy, fie ei scurți sau lungi, se vor potrivi cel mai bine evenimentelor de tip relaxare, cum ar fi petrecerile la piscină sau festivalurile de muzică. Asortați alături de pantaloni un tricou larg și comod, plus perechea de adidași favorită și vă veți face remarcat. În cazul de față, pentru petreceri și festivaluri, vă recomandăm să mergeți cu opțiunea clasică de pantalon negru. Făcând această alegere, veți putea opta pentru orice accesorii, tricouri sau încălțăminte doriți, în orice nuanță vibrantă de vară disponibilă. Vă veți scoate silueta în evidență și vă veți simți mai comod ca niciodată purtând astfel de pantaloni.

Nu în ultimul rând, iată că ajungem și la cea de-a treia pereche de blugi pentru bărbați, și anume, blugii cargo. După cum probabil știați deja, acest stil de îmbrăcăminte a devenit popular acum puțin timp, însă își menține poziția în top, neclintit. Dacă blugii menționați anterior se remarcau prin respirabilitate, confort și adaptabilitatea la diverse ocazii, cei cargo se remarcă mai mult prin felul în care arată. Caracteristica lor aparte este prezența buzunarelor multiple, de până la 4 sau chiar 6 în plus. Aspectul pe care acești pantaloni vi-l vor oferi va fi unul cool, îndrăzneț, tânăr, energic și misterios. Blugii cargo se vor potrivi de minune ocaziilor precum ieșitul la date cu persoana iubită sau plimbările de weekend prin parc, cu familia. Asortați-i cu o cămașă modernă, în print floral sau în carouri și vă veți uimi toți apropiații. Cu o astfel de pereche de pantaloni, vă veți putea ține bunurile aproape tot timpul, folosindu-vă de buzunarele multiple de care dispun. Puteți ține la îndemână telefonul, cheile, portofelul și diverse alte accesorii de uz zilnic. Ce poate fi mai util de atât? Un ultim sfat ar fi acela de a-i asorta și cu o pereche de bascheți moderni. Bascheții se vor potrivi mai bine decât tenișii în această ținută fiindcă vor lăsa pantalonii să cadă fix pe glezne, moment în care outfitul va prinde culoare și personalitate.

Acum că ați aflat toate informațiile necesare, ce spuneți? Sunteți pregătit să îi impresionați pe toți cei dragi cu noile dumneavoastră alegeri în materie de fashion? Noi așa sperăm, și mai sperăm și că articolul de astăzi v-a fost de folos. Pentru și mai multe ponturi de modă, nu ezitați să navigați mediul online. Cu siguranță veți găsi inspirația de care aveți nevoie! Pe această cale, vă dorim lectură plăcută și happy shopping!

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite